Дневен Хороскоп за 13 и 14 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 13 и 14 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 13 и 14 Юни 2015

Овен

От петък обмисляте нови партньорства, споделените с 1-2 приятели идеи за работа могат да бъдат осъществени с добра печалба. Овните да не бързат, начинанията искат сериозна подготовка, упорит труд в екип. Ако става дума за лични отношения, отдавна обвързаните се радват на хармония. Свободните сърца сега срещат подходящ човек за брак, но да не демонстрират щастието си.

Телец

Дните са за отдих, напълно сте заслужили да мързелувате или да се захванете с нещата, които обичате и ви забавляват. Телците са вложили много енергия и старания в работата, стъпка по стъпка са си проправили пътя в професията, утвърдили са се сред колеги и клиенти. Получавате мечтаните шансове, близки се радват на успеха ви. Трябва да се признае, някои победи ви са доста важни.

Близнаци

В събота и неделя като Везните трябва да разчистите някои изостанали задачи, а имате и куп обещания към близки. Близнаците планират начинания в екип, да не споделят в широк кръг идеите си, обсъждането следва да е само с хора, които ще участват в работата. Така ще спестите време, ще се организирате по-добре. В любовта има усложнения, но с коректността си вие предизвиквате уважение.

Рак

Задържат се влияния от петък и трябва да бъдете внимателни с финанси и възможности за нови делови партньорства. Група Раци искат да участват в интересни начинания, да привлекат признание, а и пари, но сега има сериозен риск от ощетяване. Може да станете прицел на клюки и интриги или нещо в личен план да се обърка. Дръжте на принципи, почтеността накрая печели...

Лъв

Хубав уикенд, макар че мнозина не са най-спокойни. Едни Лъвове имат големи планове и май са склонни да се хванат с всичките си идеи наведнъж, други са пред важна стъпка в интимната сфера. По-добре се овладейте, преценете какво и как да направите, в екип често сте лидер и пример за колегите. В любовта пък избистрете желанията си и не се изкушавайте да манипулирате близките.

Дева

Днес и утре се очертават промени в делови и личен план, към някои вървите отдавна. Девите планират стъпките си детайлно, май дълго да са се мъчили да подобрят отношения и изяви, но ако не върви – не върви. Ще се ориентирате към други дейности, по-печеливши са, с нови хора ви е спокойно. Увереността ви, че не грешите, се засилва бавно, близки твърдо подкрепят вашите решения.

Везни

В събота и неделя вие и Близнаци имате доста делови въпроси за приключване, може да се наложат пътуване, срещи с познати и партньори. Везните би следвало да са доволни от приходите си, а все им се ще да са по-високи. Сега внимавайте, може да усложните отношения с приятели и роднини, големите печалби невинаги правят човека щастлив. Поглезете обичаните, пък и себе си...

Скорпион

Уикендът е напрегнат, към някои проблеми ще се върнете и във вторник. Важното е, че Скорпионите успяват да се справят с неща, които ги тревожат или спъват, а и близките им ще почувстват облекчение от техни решения, дела. Преценявате точно риска, който поемате, и ще бъдете доволни от спечеленото, а още повече от спокойствието и радостта, които връщате в домашния си кръг.

Стрелец

Този уикенд ви се ще да се посветите докрай на обичани хора и дом, но от Козирози не очаквайте да са на тази вълна. При Стрелците влиянията се задържат, могат да осъществят амбициозни делови планове, отдавна обмислят идеи. Въпросът е да организирате и колеги, приятели, роднини, много говорят, а работата иска ръце... Ако у дома възникнат разногласия, не споделяйте нищо.

Козирог

Днес и утре Стрелци ви внушават да отделите повече време на дома и близките, но вие сте настроени критично. По това Козирозите доста приличат на Риби, но все пак е добре да уреждат нещата си без разправии, а на битовите теми ред им идва във вторник. Сега се заловете със самостоятелни задачи или обединете усилия с околните, малко по малко нещо се оправя, поучително е...

Водолей

Ведър уикенд, макар че не споделяте много-много за свои служебни и лични вълнения. Част от Водолеите имат амбициозни проекти за изява, да потърпят, да се ориентират по-точно в обстановката и да подберат подходящи съюзници. Втори усъвършенстват знанията и уменията си, предстоят по-трудни задачи. Трети редят личните си неща, отърсват се от старите негативни преживявания.

Риби

В събота и неделя вие и Козирози сте настроени критично към околните, но и да се наложите в спорове, няма да се чувствате доволни сега или в следващите дни. Едни Риби хвърлят твърде много усилия в работа, но резултатът се бави и това изнервя. Други уж напредват, успехът им бързо става разочарование... Обмислете пак плана си, избягвайте конфликтите и особено с обичаните хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари