Дневен Хороскоп за 12 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 12 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 12 Юни 2015

Овен

До края на седмицата има да обмисляте нови делови и лични партньорства. Днес Овните се натъкват на сериозни пречки в работата, чувството им за дълг и желанието за изява са силни и вечерта ще бъдат доволни от свършеното и печалбите. Околните може да смятат, че резултатите ви са плод на късмет, но вие знаете какво търпение и старание сте вложили, ще разширявате дейността.

Телец

Хубав, но доста напрегнат петък. Телците са амбицирани за изява, ситуацията е динамична и е редно да бъдат по-грижовни за тонуса и почивката си. Едни ще свият първоначалните си планове, втори ще окуражават партньори и колеги, трети ще търсят още съмишленици и помощници. Упорството ви ще бъде възнаградено с успехи и похвали от шефове, околните ви се възхищават.

Близнаци

Петък е напрегнат, професионални трудности ще ви накарат пак да обмисляте някакви планове за промени. Близнаците да се допитват и до близки, в много случаи могат да разчитат на безусловна подкрепа за плана си. Не бързайте с решителните стъпки, ще имате възможност да изпълните желанията си, може би ще тръгнете на по-дълъг път или направо ще смените адреса и работата си.

Рак

В петък житейски трудности правят вас, Водолеи и Деви истински философи. До неделя Раците трябва да бъдат много внимателни с финанси и партньори, а да внушават това и на близките си. Ще намерите решение за мъчните въпроси, помагате и за разведряване на атмосферата в екипа, между роднини. Шефове ще оценят приноса ви в работата високо, вечерта сте доволни от постигнатото.

Лъв

Петък е доста напрегнат, стоварват ви куп спешни задачи. В някои случаи Лъвовете прибързват да приключат със задълженията си, нещо обърква предварителните им планове. Засилете бдителността, нетърпението сега може да доведе до пропуски, усложняване на отношенията. С клиенти и бизнес партньори сте любезни, но и домашните чакат разбиране, подкрепяйте ги...

Дева

Този петък пречки при изпълнение на деловия ви план ви правят философи като Раците и Водолеите. Девите да овладеят емоциите си и внимателно да следят развоя на обстановката, ще се открие шанс да изпълнят свои желания и най-вече да стабилизират финансите си. Някои са готови да постъпят в друг екип, но моментът не е подходящ за това, нито за любовни авантюри на купон.

Везни

Труден петък, но късметът е на ваша страна и е доста вероятно ваши опоненти и съперници да допуснат грешки, които ви улесняват. Везните са разумни и ще вложат старание и прецизност в работата си, не разчитат само на усмивката на шанса. Пътища може да ви срещнат с нови партньори и приятели. За учащите се очертават по-силни вълнения, да се помъчат да контролират негативните...

Скорпион

Труден финал на деловата седмица, задачите ви са много, а наградите и похвалите – все още далече от очакванията ви. И на ново място няма да е по-различно. Скорпионите да не се надценяват, прекалените амбиции за издигане и печалби сега могат да им докарат яд. Някои от зодията да си подготвят по-сериозна програма за отдих и тонизиране, нали силите им не са безкрайни.

Стрелец

Краят на деловата седмица изисква голямо внимание в работата, ситуацията се мени, а има за изясняване куп важни въпроси. Стрелците не бързат и да имат спешни дела. Намерите ли подходящи сътрудници и съдружници, ще ускорите темпото. И на купони става дума за плановете ви, но там едва ли ще срещнете нужните помощници. Нагърбите ли се с всичко сами, доста ще се поуморите.

Козирог

И за вас краят на деловата седмица е твърде уморителен. Мнозина следва да приключат тежки служебни задачи, отдавна обмислят как точно да действат, за да бъдат напълно сигурни в сполучливото решение. Ще ви светне. Козирозите са старателни и упорити, и този път ще се представят добре в екипа, колегите даже ще завидят. Не обръщайте внимание, за вас успех и хазарт нямат общо.

Водолей

В петък делови трудности ви карат като Раци и Деви да гледате по-мъдро на нещата, проблемите ще отзвучат. Водолеите упорстват в работата много и като че не остава време за срещи с близки, познати. Хората ви влизат в положение, но общуването е богатство, не се лишавайте от тези ценни контакти. Пък и ако помислите, ще се убедите: можете и трябва да намерите време, да поговорите...

Риби

Петък е напрегнат, но и вие подхождате доста емоционално към проблемите. Рибите да не се дразнят от забележки на шефове и колеги, колкото по-точни са в работата, толкова по-добре. С близки също са възможни неразбирателства, особено по-възрастни роднини ви ходят по нервите със съвети и изисквания. Скоро нещата ще се променят и вие ще разберете, че излишно сте се косили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари