Дневен Хороскоп за 11 и 12 Юли 2015

0
Риби и Овни са на различна вълна, мнозина търсят семеен уют
Риби и Овни са на различна вълна, мнозина търсят семеен уют

Овен

Тази събота и неделя Рибите с мъчат да ви активизират за работа в службата и вкъщи, но май не са познали... За момента Овните отлагат амбициозните си делови планове, имат нужда от отдих, изясняване на стари проблеми. Някои са склонни и да флиртуват, но едва ли ще се радват на сериозна връзка. Пазете се от спорове, другата страна е по-силна и може да ви докара доста големи ядове.

Телец

През уикенда ще презаредите батериите и ще си подготвите плановете за новата делова седмица. Е, някои проблеми Телците ще решат чак във вторник, но това няма да ги откаже от амбициозните идеи за изява и печалби. Част от знака се връщат към стари партньорства и екипи, други изграждат спорните въпроси с най-близките. Пестете, дори и скоро да очаквате по-високи приходи.

Близнаци

В събота и неделя нещата не вървят зле, а вие виждате зараждащи се проблеми и ще направите всичко по силите си да отстранявате пречките. Ако Близнаците мислят за нови изяви, да приключат качествено и навреме поети ангажименти, пропуски развалят имиджа им. Познати ви търсят за разни услуги, дали винаги отговарят на принципите ви? Дръжте на тях и най-близки да ви искат помощ...

Рак

За събота и неделя сте си правили амбициозни планове, но нещата не се редят според желанията ви. Раците да не налагат мнение, има опасност от спорове с близки, а после – и от трайно усложняване на отношения. Времето е за отдих, използвайте го да се тонизирате, да обмислите по-нататъшните си стъпки. Ще видите по-прости и ефективни решения, преглътнете това, което не ви харесва.

Лъв

Дните са за отдих, но вие упорствате по своите планове и още в понеделник ще се види: имало е за какво. Само че сега Лъвовете да бъдат по-бдителни, има риск от ощетяване или малко невнимание ще повлече поредица неприятни грешки. Можете да помогнете и на половинката да се справи със страхове и ядове, организирайте почивка, развлечения. И по-скромни ще са чудотворни.

Дева

Труден уикенд и ако дадете воля на вашата прецизност, която се случва да граничи с дребнавост, ще го направите и по-тежък. Група Деви имат делови задължения, да работят с обичайната си последователност и предпазливост, не е време да мислят за други дейности и екипи. Втори от знака имат лични грижи, първо да възстановят доверието с близки, необвързани мечтаят за брак.

Везни

В събота и неделя и вие не сте доволни от хода на делата си, в личен план се очертават не малко разочарования... За разлика от мнозина други Везните ще анализират задълбочено ситуацията и ще намерят начин тактично, но твърдо да се дистанцират от хора, които не държат на принципи. В работата не си позволявате забежки, пред близки не отстъпвате от справедливите искания.

Скорпион

Проблеми от сряда и четвъртък напомнят за себе си, просто не се мъчете да ги решавате задкулисно или на гърба на околните. Скорпионите да следят развоя на ситуацията, ще им се отворят чудесни шансове за изява, израстване, доходи. Някои не се чувстват сигурни, разчитали са на помощ, близки и познати сякаш ги забравят. Ще се справите с работа, може да срещнете и голямата си любов...

Стрелец

Уж дни за отдих, а на вас ви се трупат задачи у дома и в службата. Стрелците ще разчистят проблемите до вторник, сега не се впускат в спорове, като им прехвърлят отговорности, някой лежи на техен гръб. С упоритостта и уменията си ще обърнете ситуацията в своя полза, очертават се печалби и признание, а в личен план бързо изяснявате неща, отношения с най-близки укрепват и радват.

Козирог

В събота и неделя обърнете повече внимание на общуването с близки, познати. Някои Козирози имат служебни грижи и сякаш се затварят в себе си, други са по-внимателни с новите приятели. По-уместно е да подскажете на домашните, че разчитате на помощта им за битовите задължения, ще остава повече време за купони, развлечения. А срочното приключване на задачите ви е несъмнено.

Водолей

Дните са за отдих, не го забравяйте, ако се открият обещаващи възможности за изява и печалби. Доста Водолеи упорстват по делата си от известно време, сега може да получат добра оферта, да привлекат в екип сериозни сътрудници, да се издигнат. И все пак не бързайте, вкъщи също има задачи, идат и неканени гости. В любовта – срещи, вие ще прецените кой от ухажорите ви подхожда...

Риби

В събота и неделя сте пълни с енергия, ще осъществите важни делови и лични идеи, но от Овни не очаквайте същото. Много Риби са засипани и с молби от роднини и познати за разни услуги, ако се замислят – май така им прехвърлят още и още работа. Ще свършите всичко, но искайте уважение за труда си, ако трябва и заплащане. Коректни сте и с най-обичани, авантюри сега носят ядове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари