Дневен хороскоп за 12 октомври 2021

3
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Опитайте се да държите емоционалните си импулси под контрол

До 14:40 ч. вслушайте се в интуицията си, тя ще ви помогне във всички ваши начинания. Всяко ваше действие ще доведе до благоприятни последици, разбира се, ако носи положително послание. Опитайте се да държите емоционалните си импулси под контрол.

След 14:40 ч. внимавайте с думите си, защото всяка ваша дума може да се сбъдне. Ако не искате да си създавате проблеми, дори контролирайте мислите си. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазете от негативизъм. Лошите думи и действия имат разрушителна енергия. На този ден е полезно да се занимавате с духовни практики, медитация, вътрешна работа.

Можете да се отдадете на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото.

Овен

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Телец

Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Близнаци

Звездите ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Рак

Вълнение и раздразнителност не са изключени. Силно препоръчително е да се опитвате да се справяте с проблемите спокойно и сдържано, без да изостряте допълнително конфликтното влияние на това време.

Лъв

Конфликтните планетарни влияния ви подтикват да вземате необмислени решения. Необходимо е да се сдържате, да избягвате прибързаност, първо да мислите, а след това да действате. Опитайте се да бъдете по-спокойни.

Дева

Днес влиянията на планетите са противоречиви, така че трябва да бъдете внимателни. Може да се появят неочаквани пречки, но не бързайте да реагирате бурно. Търпението ще ви направи по-добра услуга от предприемането на действия.

Везни

Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, можете да направите голяма крачка напред. Бъдете креативни и готови да приемете новото, което идва в живота ви, колкото и необичайно да изглежда.

Скорпион

Работната среда може да ви изнерви, в някои случаи са възможни прекалено емоционални реакции. Не са изключени разногласия в семейството, причината за които ще бъдат вашите професионални дела. Трябва да действате деликатно, опитвайки се да не предизвиквате негативни реакции от страна на другите.

Стрелец

Денят отваря много възможности, не искате да пропуснете нито една от тях. Въпреки че не всички ваши начинания са успешни, вие оставате оптимисти. Вашият чар едва ли ще остави никого безразличен. Има хора, които искат да се сприятелят с вас.

Козирог

Имате желание за тръпки, желание да поемате рискове, което може да доведе до проблеми. Емоционалният фон на деня е нестабилен, има склонност към раздразнителност и нервност. Избягвайте грубите думи и не позволявайте да бъдете засмукани от конфликти.

Водолей

Благодарение на вашето въображение и способността да бъдете креативни във всичко, ще се справите блестящо с трудни задачи. Ще бъде възможно да се решат важни въпроси, свързани с работата или друго.

Риби

Събитията ще се развиват бързо. Най-вероятно ще трябва да побързате. Изведнъж ще се появят нови случаи, задачи, изискващи незабавно решение. Абсолютно всичко ще трябва да бъде навреме. Струва си да се вслушате в интуицията, а едва ли съветите отвън ще бъдат особено полезни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари