Дневен хороскоп за 12 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за създаване на нови или за развитие на вече съществуващи отношения

В четвъртък добро влияние върху делата ви ще имат всякакви ефективни и организирани действия, свързани с една по-отговорна и тежка работа. Ако съумеете да действате дисциплинирано, без да разпилявате време и енергия за това и онова, то резултатите в края на деня ще бъдат повече от положителни.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за създаване на нови или за развитие на вече съществуващи отношения свързани с вашата работа, бизнес, обществена или политическа дейност.

Овен

Днес душата ще бъде стоплена от осъзнаването за собствената ви незаменимост. Какво още ви трябва, за да се почувствате напълно щастливи?

Телец

Това е ден за действия, но не прекалено настъпателни и в никакъв случай - агресивни. Бъдете последователни и усмихнати.

Близнаци

Днешният ден е предназначен за поглъщане и смилане на огромно количество информация. Използвайте телефона си или тефтер, за да запишете важните си мисли.

Рак

Това е ден, в който желанията и възможностите ще съвпаднат. Може да се нарече късметлия, особено ако има с кого да споделите си.

Лъв

Днес няма да ви е лесно да се концентрирате върху едно нещо, но ако успеете, резултатът ще надмине всички очаквания. Опитайте.

Дева

Днес ще бъдете толкова ярки и шумни, че другите просто няма как да не ви забележат. Все пак не рискувайте да станете досадни.

Везни

Днешният ден ще бъде изпълнен с упорита работа. Не, няма да имате друг вариант за прекарване на деня, но после ще имате сериозни поводи за гордост.

Скорпион

Днес може да станете жертва на нечия мания. Няма смисъл да се опитвате да се борите. Просто напуснете "бойното поле".

Стрелец

Последното, за което ще мислите днес, ще бъдат въпроси, свързани с правилата на поведение. Въпреки това възпитанието е нещо, което печели симпатии.

Козирог

Днес в близост до вас ще настъпят значителни промени. Те може да не ви засегнат лично, освен ако вие самите не проявите такова желание.

Водолей

Днес околните ще са изнервени заради проблем, който всъщност не ви засяга. Най-добре не се месете там, където никой не ви вика.

Риби

Колкото по-малко мислите за себе си днес, толкова по-лесно ще премине този ден. Колкото и да е странно, по-лесно е да угодите на другите, отколкото на себе си, но защо да си разваляте настроението, като се измъчвате с този проблем? Оставете другите да ви угодят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари