Дневен хороскоп за 12 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утре вечер не оставайте сами, бъдете с тези, които обичате и ви обичат.

Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. На някои от вас предстоят интересни и необичайни ангажименти. Натоварването от последните дни ще бъде забравено. В спокойна атмосфера ще имате възможност да творите.

Овен

Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Като цяло за мнозина от Овни днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Ще извлечете ползи от конкуренцията на работното място. Възможна е печалба на игри на късмета. Застъпничеството на други хора Ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си.

Телец

Утре е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Направете нещата, които Ви носят радост, сила и вдъхновение. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви.

Близнаци

От разправиите и споровете на другите ще извадите късмет, ще получите тихомълком това, което ви е необходимо, и в следващите дни ще изпреварите конкуренцията. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . Ще получите каквото искате. Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви.

Рак

Едно споделено чувство ще Ви изпълни с радост. Наясно сте, че е необходимо още време и търпение. На всяка цена обмислете направените Ви делови предложения. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло четвъртък обещава успешна реализация в службата и деловите среди. Избягвайте конфликтите, дори и да Ви засягат ги отклонете, имате по-важни неща.

Лъв

Оживление има и в интимния живот. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете критични към себе си и не вършете нищо половинчато. Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях.

Дева

Пазете се да не попаднете в ръцете на собствената си глупост и не се изкушавайте защото си мислите, че "няма страшно, аз си знам". С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Утре вечер е време за емоции с приятен характер. Някои от Вас освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включат в обща задача, изпълнението на която може и да Ви отегчи. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Везни

Четвъртък ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Съдбата утре ще Ви подложи на сериозни тестове относно Вашите жизнени принципи. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Мислите ще Ви носят някъде далеч, но определено си струва да се замислите.

Скорпион

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. Утре всичко ще тръгне по вода и ще имате повече предимства, възможности и шансове да постигнете своето и да доминирате във всяка ситуация. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Препоръчително е да сте много внимателни и помнете, че трябва да действате без остри реплики от ваша страна.

Стрелец

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Предстои Ви да направите решаващата крачка. Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да обмислят всички възможни плюсове и минуси. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Не се отказвайте да търсите правата си, заслужавате повече от това, което получавате. Никой не може да ви спре, вървете уверено по пътя си и ще защитите достойно интересите си.

Козирог

Просто се вслушайте в себе си. Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около Вас. Можете да развиете нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете.

Водолей

Едва ли има причина, която да Ви спре да опитате да постигнете всичко. Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Препоръчва се въздържание. Не възприемайте утре тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Водолеите, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните.

Риби

Все пак гледайте да вместите желанията си в реални граници, не бъдете прекалено алчни. Родените в третата декада ще имат повече проблеми и допълнително натоварване, с което трудно ще се справят. Не бързайте, изчакайте удобен момент за разговорите, които предстоят. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания. Огледайте се за важните неща. Те са там, където трябва, само погледнете към тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари