Дневен хороскоп за 1 февруари 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък избягвайте да се ангажирате с обещания от финансов характер свързани с хора от кръга ви приятели. Възможно една от двете страни да допусне грешка, или да се появи неяснота относно конкретните очаквания.

През този ден ще ви се наложи да се справите с опърничавия характер на жена, с която работите заедно или е ваш клиент.

В петък мнозина ще получат неприятна новина свързана с развитието на здравословен проблем на човек, когото познават. Ако за развитието на днешните си планове разчитате на съдействието или участието на мъж, то вероятно нещата ще имат едно по-бавно развитие.

ЛЮБОВ: в петък избягвайте да се натоварвате с предварителни очаквания за развитието на вашата любовна връзка. Това особено важи за неща, които имат някакъв материален характер. Това ще бъде благоприятен ден за разговори или планове свързани с годеж, със сватба, за начало на общо съжителство и други сериозни планове за бъдещето ви.

Овен

Възможни са усложнения в любовните отношения. Не правете прибързани изводи и крачки. Възможно е родителите ви да се нуждаят от помощ, а те на свой ред могат да ви помогнат с успешен съвет.

Денят може да бъде изпълнен с телефонни разговори, съвещания, нови контакти и други дейности.

Трябва колкото се може по-бързо да приведете финансовите си работи в безупречен ред. Непременно си върнете дълговете и заплатете всички сметки и данъците.

Телец

Възможно е да се разделите с любовта си, но да запазите приятелските си отношения години напред.Скептичните по натура Телци няма да поискат да се подчиняват на семейните правила и условности и предпочитат да не се обвързват с никакви задължения.

Работейки сами, може да ви бъде трудно да постигнете добри резултати.

Днес сте разсеяни, през цялото време губите нещо и няма да сте в състояние да разберете доколко идеите ви са практични и използваеми за реалността.

Близнаци

Вашето най-съкровено желание е взаимност с избраника. Възможно е да се опитате да постигнете това, използвайки цялото си красноречие и умението да владеете перото.

Може да намерите щастие в брака, ако срещнете партньр, който признава вашето умствено превъзходство. Възможно е да постигнете победа благодарение на способността си да събирате и анализирате информацията, да разбирате вярно хората, постепенно да прокарвате своята линия и да чакате благоприятния момент за реализирането на своите планове.

Славата, добра или лоша, е ваш спътник по-дълго отколкото парите, които изтичат между пръстите ви като пясък.

Рак

Може да възникнат тайни и приятни любовни отношения, които, обаче, няма да продължат дълго. В семейството на Раците може да се всели недоверие, ревност и отчуждение.

Можете доста неща да измените в работата си, особено, ако сте ръководител, но се старайте да се вслушвате в мнението на подчинените.

Внимавайте да не се свържете с човек, който иска да ви използва за собствените си цели.

Лъв

Отношенията ви с партньора се основават в голяма степен на уважение, отколкото на страст и любов. Днес ви е много трудно да се разберете един друг и поради това може да възникнат проблеми.

Но все пак, излизайки от най-строгите изисквания за вас може да се каже: „Те живяха дълго и щастливо и умряха в един и същи ден „.

Този ден е благоприятен за Лъвовете, работещи като учители, журналисти, в радиото или телевизията, в транспортни, туристически или търговски организации. Ако при вас възникнат дългове, постарайте се да ги изплатите колкото е възможно по-скоро.

Дева

Сферата на личния живот се характеризира с противоречиви тенденции. На съпрузите и влюбените е трудно да достигнат до взаимно разбиране. Бързото придвижване в работата през предишния месец намалява.

Финансовото положение на болшинството представители на този знак изведнъж може да се окаже нестабилно.

Везни

Бъдете внимателни към дреболиите в любовните отношения и не забравяйте за акуратността. Възможна е рязка смяна на настроението, самозалъгване и неоправдана самоувереност.

Резките изменения във вашето настроение не трябва да причиняват болка на другите. Не е изключено да не можете да се справите дори с най-обикновените проблеми. Нужен ви е трезв разчет на силите и материалните средства.

Скорпион

За да избегнете неприятностите в отношенията с новите познати, ви се препоръчва внимание и разсъдителност. Възможно е да сте овладени от внезапно безпокойство и тревога.

Мнозина от вас губят смисъла на своята дейност и активната позиция в живота и се превръщат в отшелници.

Възможни са сблъсквания с представителите на закона, които може да доведат до финансови загуби.

Стрелец

Зад приятната усмивка на любимия човек може да се крие неприятел, който иска да ви използва за свои цели. В семейните отношения може да чувствате силно привличане и големи противоречия.

Вероятно е днес да получите наведнаж няколко интересни предложения за работа. Не бързайте с отговора.

Мнозина са обезпокоени от нестабилността на финансовото положение.

Козирог

В любовта всичко е гладко и дори малко скучно, но това ви устройства напълно. На приятелите ви се случват необикновени неща, а вие се наслаждавате на ролята на наблюдател.

Въздържайте се от критични забележки по отношение на колегите си, тъй като в противен случай може да се стигне до сериозен конфликт. Бъдете икономични.

Водолей

Положителните тенденции на деня се отразяват благоприятно върху любовните ви отношения. Възможни са значителни събития в личния ви живот.

Много Водолеи забравят за безпокойствата и досадните битови дреболии. Енергийният подем се отразява на вашата работоспособност.

Вашият талант и способност да предразполагате хората към себе си ви помагат да осъществите плановете си за днес. Можете да получите финансова поддръжка за реализирането на плановете си.

Риби

Днес няма да можете не само да дадете истинска оценка на постъпките на близкия ви човек, но и няма да можете да разберете мотивите на своето поведение.

Ако съумеете да се вземете в ръце, бракът ви се запазва, а брачният ви партньор ви помага да постигнете много.

Това е особено добро време за учение и работа за политици, юристи, философи, социолози, свещеници и спортни дейци, а също и за тези, които са свързани в работата си с животни. Може да очаквате командировка в чужбина. Възможно е да ви очакват някакви приходи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари