Днес ни очакват облаци, краткотрайни валежи и гръмотевици

0
Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°
Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°

Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°

Днес отново на много места ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Има условия и за градушки.

Почти без валежи ще бъде в западните и централните райони на Дунавската равнина. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°, в София - около 22°. През нощта срещу сряда явленията ще затихнат, а облачността ще се разкъса, над много райони и ще намалее, съобщават от НИМХ.

В планините облачността ще бъде предимно значителна. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, на повече места около и след обяд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 8°.

Над Черноморието облачността ще бъде предимно значителна, купеста и купесто-дъждовна и на много места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари