Диана Дамянова: Драга Сийке, ела да сложиш пранги на министър-председателя

1
Бъдете хора, елате, нахлуйте, оковете и сложете пранги...
Бъдете хора, елате, нахлуйте, оковете и сложете пранги...

След събитията през последните дни с ареста и освобождаването на Бойко Борисов и други двама от кликата му, от ГЕРБ се заканиха чрез прокуратурата да повдигнат обвинение към премиера Кирил Петков, който бе разпитан в качеството му на свидетел срещу лидера на ГЕРБ и бивш министър-председател. На тези щения отговори Диана Дамянова.

Вижте целия текст:

Драга Сийке и принадлежащият ти главпроказобичампеевскииборисов и темподобните ви институции,Когато в един летен ден нахлухте като башибозук в президенството , присъединихтне 2 000 000 души към симпатизантите на Радев. В това число и мен самата. Когато по време на предизборната кампания "подкарахте" Кирил Петков за двойното му гражданство, увеличихте рейтинга му с 11 пункта за 30 дни /.Знам щото това работех да го измервам/.

Сега коленопреклонно ви моля, всички вие от кликата на лицето бб /повярвайте ми то много скоро ще се именува така/ да вземете да повдигнете едно хубаво обвиненийце на настоящия министър-председател, пък да вземете на нахлуете както вие обичате в сградата на МС, пък да вземете да му сложите пранги на краката /както убедително направихте с една 40 килограмова дама, която заплашваше вашия корупционен монопол/.

Защото истината е, че в резултата на войната, общата световна инфлационна криза и вътрешните извършвани от вас и подопечните ви финансови кръгове действия, рейтинкът на Кирил Петков е паднал с цели 1.5% и имам нужда вие колегиално да ми помогнете в коригиране на тази тенденция.

Бъдете хора, елате, нахлуйте, оковете и сложете пранги..

Пък по телевизорът вашите благоверни политически, социални, антропологически, социологически и прочее подлоги, обилно ще мотивират вашите демократични действия. На които вашият бос плаща от онова чекмедже, дето се намират онези /ама и много други/ банкноти, дето вие не намирате основания да разследвате.

Защото само с фалцетно говорене в стил "закриват демокрацията" няма да стане.

А иначе посрещането на лицето бб от собствената му клика като герой, наистина прилича на тълпите посрещали Пабло Ескобар при поредното му излизане от затвора!

Ту акцентирам на думата поредно...

И така, драга Сийке, искрено разчитам на теб и на твоята всеотдайна помощ, която досега така много ми е помагала!

Диана Дамянова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    любопитен
    А защо не кажеш колко твои съдружнички са сътрудници на Васил Божков и са в списъка Магнитски. Или отново бриджорски номера. Явно и като бриджор си така "умела", като проучващ не знам какво
  • 3
    4
    Вивалдо
    Грозна, по грозна, най грозна! Злобна бабичка! ПростоТО Кире скоро ще си ходи, а ти заедно с него.
  • 1
    3
    Hero
    Драга госпожо, с този "фин" и просташки изказ разкривате вулгарната и нискоинтелигентна същност на Вашата особа и на групичка, която представяте. Иронията и сарказмът могат да бъда представени по интелигентен начин.
  • -4
    2
    Русенец
    Браво Диана. Всички защитаваме премиера Петков. Окажа се мъжко момче. Евала за политиката му в подкрепа на Украйна. Уважаван от американското посолство и от САЩ. Смело постъпва като гони един по един всички руски шпиони от така нареченото посолство на Руската федерация. Накрая ще изгони и Митрофанова. Мъжествено момче, не е като Бойко, който се стремеше с всички да бъде добре. И какво постигне предния премиер като поддържаше добри връзки с руснаците. Нищо. А Кирил Петков се оказа прозорлив и застана на страната са справедливостта, честността и морала. На страната на победителите. Това момче ще осъществи мечтата на друг голям българин $ Стефан Стамболов да се пребори с всички русофили и предатели в страната. Така, че долу ръцете на прокуратурата от премиера.
  • -1
    1
    Валентин Димов
    Вместо мнение и коментар за безпомощната и безсилна Европейска прокуратура и проведената в България акция срещу членове на групировката „Н“ („Н“ като : „Над закона“, „Недосегаемите“ или „Наглите“), предлагам следния виц: „На среща за обмяна на опит между партии в Унгария и България, унгарският лидер споделил, че всички длъжности в министерствата вече са заети от негови хора, но има още свои хора, на които не може да осигури място в министерство. - Създай ново министерство! Например създай „Министерство на моретата“ – посъветвал го българският лидер Б.Б. - Не мога да създам „Министерство на моретата“, понеже в Унгария нямаме море – отговорил унгарският лидер. - Това няма никакво значение! В България нямаме правосъдие, но имаме „Министерство на правосъдието“, в което правосъдието се осъществявано от наши хора – отговорил българският лидер Б.Б.“ Забележки: 1. Информирам, че инициалите Б.Б. трябва да се възприемат като инициали за измислени име и фамилия Българан Българанов! Всяка прилика и съвпадение с инициали за други имена и фамилии е случайна!!! 2.Вицът може да се възприема еднакво добре от двата лагера поддръжници на управленията преди и след „промяната“, понеже прокуратурата и съдебната система е една и съща като преди, така и след „промяната“ т.е. без промяна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари