Десислава Атанасова: Предлагам да се обединим около фигурата на най-възрастния

0
По думите ѝ парламентът е блокиран втори ден и се създава конституционна криза
По думите ѝ парламентът е блокиран втори ден и се създава конституционна криза Снимка: БГНЕС

Втори ден в опити да се избере председател на НС

"Всеки от нас е готов на някакви отстъпки, протегнахме ръка за търсенето на консенсус. Предложихме да бъде избран най-възрастният депутат, който ще има заместник-председатели, което не беше прието. Да заложим на вариант, при който след като първата и втората политическа сила оттеглиха своите кандидатури, да изберем третата номинация на г-н Цонев, което отново не беше прието. Аз предлагам отново да се обединим около фигурата на най-възрастния", заяви от парламентарната трибуна Десислава Атанасова от ГЕРБ, цитирана от БНТ. В 48-тото Народно събрание това е депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов

По думите ѝ парламентът е блокиран втори ден и се създава конституционна криза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Депотата Христо
    Искам само да питам шефката къде са и очилата 😂
  • 5
    2
    !!!
    Аз предлагам по-редовно да си миеш оная работа! Предлагам и да не предлагаш алкохолици и нищожества като вашия герберастки депутат, който съсипа българската култура! И който е излъчен от шайката ви, останала в историята като палач на един работещ парламент, повел война на живот и смърт с корупцията, престъпленията и простащината ви!
  • 1
    1
    colibri
    След като не могат да се разберат аз предлагам- Парламента да бъде затворен/по подобие на конклавите, които избират новия папа/-имат течаща вода, да им се доставя храна на място,имат осветление/до консенсус на всички или почти всички партии около едно име за Председател на Парламента. Хубаво е , че са взели да си говорят, но е важно дали се чуват? Тяхните действия все повече ми приличат на безкраен латиносериал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари