Десислава Атанасова: На първо място поставяме овладяване на инфлацията

0
Приоритетни са и овладяване на кризите, ясното геополитическо позициониране на България, като парламентарна република, добави Атанасова
Приоритетни са и овладяване на кризите, ясното геополитическо позициониране на България, като парламентарна република, добави Атанасова

Приоритетни са и овладяване на кризите, ясното геополитическо позициониране на България, като парламентарна република, добави Атанасова

Председателят на парламентарната група на "ГЕРБ - СДС" Десислава Атанасова коментира в Русе 16-те приоритета на "Продължаваме промяната", които ще бъдат обсъдени утре на среща между двете политически сили, предаде КИС 13

"На първо място поставяме овладяване на инфлацията, овладяване на кризите, ясното позициониране, геополитическо на България като парламентарна република. Това през последната седмица, смятам, че го направихме всички в парламента, оттам нататък имаме честен разговор, какво е възможно да се случи с държавата ни през следващите няколко месеца, година или години, при условие, че има подкрепа за редовно правителство. Това очакваме", заяви Атанасова.

Тя предупреди и за опасността страната да влезе в дългова спирала, ако се наложи да бъдат теглени по 15 милиарда лева дълг за всяка от следващите три години. Атанасова посочи още, че трябва всички групи в парламента да надмогнат политическото и личното си его, и да започнат да водят диалог помежду си.

"Българският парламент е мястото, където е нормално да се водят разговори между политическите сили. Ако не осъзнаем това, то тогава има ли смисъл от избори?" риторично попита Атанасова. 

Според нея най-голямата парламентарно представена партия би трябвало да излъчи правителство, като не вижда логика, ако "ГЕРБ - СДС" не получи подкрепа, те от своя страна да подкрепят "Продължаваме промяната" за втория мандат. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Кайсии....Дуловски и мъжки
    Мъжки кайсии Дуловски...и..и.....овладяване на мъжките кайсии от Дуловооооооо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари