Деница Сачева: Терзиев трябваше да забрани провеждането на протеста в София

0
Според нея ескалацията на напрежението можеше да се предотврати
Според нея ескалацията на напрежението можеше да се предотврати Видео: NOVA

Според нея ескалацията на напрежението можеше да се предотврати

Новоизбраният кмет на София не трябваше да дава разрешение за провеждането на протеста на футболните фенове. Такова мнение изрази в ефира на „Събуди се” по NOVA Деница Сачева от ГЕРБ. Според нея ескалацията на напрежението можеше да се предотврати.

„Ние вече заявихме нашата позиция, че за случилото се трябва да подаде оставка на първо място ръководството на Футболния съюз и след това спортният министър. Дадохме ниска оценка за това, което се случва в спортното министерство”, допълни тя.

Терзиев трябваше да направи така, че този протест да не обединява всички тези агитки. И господин Борисов и госпожа Фандъкова, когато са били кметове, са забранявали демонстрации, ако има ясни индикации, че няма да бъдат мирни”, каза още Сачева.

По думите ѝ ГЕРБ не толерира насилие нито от страна на гражданите, нито от страна на полицията. От партията не смятат, че на този етап Калин Стоянов трябва да подава оставка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Така ли?!
    Така ли ма, ГЕРБачева, пардон - Сачева?! А защо преди три години вашата Фандупкава, самоковската селяндурка, която съсипа столицата и превърна общината в гнездо на чудовищни грабежи и корупция, не забрани протеста срещу престъпното правителство на Мутрата от СИК, когато полицаи пребиха почти до смърт деца на България?! Защо ма, ГЕРБачева, пардон - Сачева?! Или си забравила за този потресаващ резил и позорq и за това потресаващо престъпление на онова ваше управление?! Ай сиктир ма ГЕРБачева, пардон - Сачева!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари