Николай Денков: МВР е тръгнало в грешна посока

1
Премиерът призова да бъдат наказани полицаите, били протестиращите срещу БФС
Премиерът призова да бъдат наказани полицаите, били протестиращите срещу БФС Снимка: БГНЕС

Премиерът призова да бъдат наказани полицаите, били протестиращите срещу БФС

Премиерът иска наказания за полицаите, които са били хора на протеста срещу БФС. Това се случи на заседание на Министерския съвет, на което присъства и вътрешният министър, предаде bTV.

Академик Денков настоява и за проверка заплашван ли е бил министър от служители на реда, тъй като е получил сигнал от БОЕЦ за действия на служители на реда, които симпатизират на чужди паравоенни организации.

Премиерът очаква от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов два доклада, а провокаторите от протеста да бъдат издирени от полицията, разследвани и съдени.

Денков настоя да бъдат уволнени полицаите, превишили правомощията си спрямо протестиращите.

И при полицаите имаше определена бройка, които превишиха правата си, които използваха насилие без да бъде необходимо. И поради това те също трябва да бъдат разследвани и наказани. От министъра очаквам доклад с всички сигнали. Да стане ясно кой каква вина има и по всички сигнали с полицейско насилие - искам да знам кои са полицаите, как са разследвани, какъв е резултатът и тези които са превишили правомощията си значително, да бъдат уволнени от службите, тъй като нямат място в МВР. МВР е тръгнало в грешна посока“, подчерта Николай Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари