Демокрация е да викаш в държавата си всички диваци

0
Все повече българи и не само, живеещи в Германия, ми съобщават за мародерства, изнасилвания и убийства на които са били свидетели
Все повече българи и не само, живеещи в Германия, ми съобщават за мародерства, изнасилвания и убийства на които са били свидетели

"Все повече българи и не само, живеещи в Германия, ми съобщават за мародерства, изнасилвания и убийства на които са били свидетели или живеят в райони на подобни, все по-чести явления. Всички твърдят, че по медиите това не се обявява, но най-малкият тон срещу "мигрантите" се санкционира със закон.

Вече започвам да си мисля, че ако се гаврят, изнасилят или обезглавят самата другарка Меркел, тя ще продължи с глупостите си по темата. Другото което е притеснително, че в цяла Европа положението е същото. Не зная какво са решили великите световни лидери и какви неща им се въртят в празните алчни и лицемерни кратуни, но остава една крачка докато самите те не отидат в канали и дерета.

Как ще спрат гневът на европейците не ми е ясно, но започне ли се спиране няма да има. И ако демокрацията е да викаш в държавата си всички диваци, на които самият ти си разрушил държавите, е повече от наглост. Може ли поне един световен лидер да ни каже в коя държава от ЕС има реална интеграция и на кой етнос? И моля да не ми се набутват в очите малките изключения..."

Автор: Николай Марков, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари