Делян Пеевски: От ПП-ДБ зависи дали ще има избори 2 в 1

0
Какъв е смисъла от ротацията, ако ПП-ДБ вземат и външно министерство, пита депутатът от ДПС
Какъв е смисъла от ротацията, ако ПП-ДБ вземат и външно министерство, пита депутатът от ДПС Снимка: БГНЕС

Какъв е смисъла от ротацията, ако ПП-ДБ вземат и външно министерство, пита депутатът от ДПС

"Нашите младежи трябва да са подготвени да управляват България. Ние имаме уникални кадри и работим да развиваме нашата младежка организация и със сигурност те ще участват сериозно в управлението на България."

Това заяви председателят на Парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, предаде БГНЕС.

Пеевски каза, че се очаква да бъдат избрани двама съпредседатели на Младежко ДПС.

Председателят на ПГ на ДПС подчерта, че зависи от ПП-ДБ дали България ще отиде на избори 2 в 1. "Ако си изпълнят написаното, ще имаме само европейски избори. Ако не си го изпълнят, вече г-н Борисов и ГЕРБ да решават", добави той.

Пеевски обясни, че за него това не е препъни камък и не може да разбере къде е проблемът. "Просто трябва да се направи следното – да се изпълни договорката, г-н Денков да си отиде в образователното министерство, а ГЕРБ да решат кой искат да бъде в Министерство на външните работи. Нещата, колеги, аз виждам в медиите, че ПП-ДБ се опитват да ги изопачат. Няма никаква претенция от ГЕРБ да вземе министерството. Това министерство, колеги, трябва ясно да се каже, че е на ГЕРБ и ГЕРБ могат да решат какво да се случва", посочи той и допълни, че "тук е просто непрекомерното желание на ПП-ДБ да вземат още едно министерство".

Председателят на ПГ на ДПС отбеляза, че ако ПП-ДБ вземат още едно министерство, вземат всичко, и попита риторично какъв е смисълът от тази ротация, тъй като тя става безсмислена в такъв случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари