Делян Пеевски: Бойко Борисов постъпи отговорно към България

1
Това правителство ще получи подкрепата на ДПС, заяви съпредседателят на движението Делян Пеевски
Това правителство ще получи подкрепата на ДПС, заяви съпредседателят на движението Делян Пеевски Снимка: ДПС / официална страница

Това правителство ще получи подкрепата на ДПС, заяви съпредседателят на движението Делян Пеевски

Бойко Борисов, като лидер на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха отговорно към България като върнаха изпълнен проучвателния мандат със състав и структура на правителство на ротацията, се казва в позиция на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски.

Ето какво още заяви той:

Те постъпиха отговорно към хората и към държавата, като я спасяват от безвремието на служебните правителства и политическата криза, на каквито бяхме свидетели в последните три години и които никога повече не трябва да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния.

Както заявих вчера, това правителство ще получи подкрепата на ДПС, защото е важно да продължим да работим за хората, както го правихме последните 9 месеца. И ще подкрепяме правителството, докато работи за хората и си спазва обещанията към българските граждани.

В парламента сега трябва да продължи постигнатото с промените в Конституцията, с промени в законите, за да има реална съдебна реформа и битка с корупцията.

Хората и страната имат нужда от стабилност и сигурност, които ние като лидери на партиите си им дължим и ДПС няма да отстъпи от тази своя отговорност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    123
    Това е все едно да кажеш "педофилът, постъпи отговорно, свършвайки извън 7 г. момиченце" . Горе долу същата и отговорноста на Борисов към Българския измъчен народ.
  • 2
    4
    jajkkj
    Агресорът сащ отдавна му блокираха милиардните сметки, нямаше накъде да продължи и по принуда трябваше да стане видимото лице, иначе си беше много извън ефир дълги години...
  • 2
    3
    Драганова
    Прасето и Тиквата в затвора! Киро, Асен и Денков на бунището!
  • 9
    2
    Пет,р
    Какъв тоя изрод на снимката че уплаши децата.сега куршум ще им леят
  • 13
    1
    Гражданин
    Длъжници сте на народа години минаха да се играете с нас .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари