Делян Добрев: Политическата криза дойде с ПП

0
Държавата върви надолу. Хаосът в държавата е от две години
Държавата върви надолу. Хаосът в държавата е от две години Снимка: БГНЕС

Държавата върви надолу. Хаосът в държавата е от две години

"Такава политическа криза от 2009 до 2021 г. не сме имали. Политическата криза дойде с ПП." Това заяви Делян Добрев от ГЕРБ, председател на Комисията по енергетика, предаде БНР.

"Държавата върви надолу. Хаосът в държавата е от две години", допълни той.

"С решенията на служебния кабинет се връщат принципите в сектор Енергетика", смята Добрев.

"При Промяната се купуваше с посредници, които препродаваха с тлъсти надценки на държавата", посочи той.

"Споразумението с Турция е да използваме терминалите и инфраструктурата там", поясни Делян Добрев.

"Ние не купуваме газ от "Боташ", ние им плащаме, за да използваме тяхната инфраструктура. Досега достъп до терминали нямахме. Промяната не искаха достъп до терминали, защото трябваше да пазаруват скъпо през посредници."

Според него споразумението не се е появило изневиделица, а самият той като министър и заместник-министър се е опитвал да постигне такова споразумение.

По думите му "служебният кабинет се окичи с всички лаври", но е пропуснал това, че "инфраструктурата беше изградена по време на втория и третия кабинет на ГЕРБ".

Като ще си плащаме високата цена на бензина и дизела, за какво ни е дерогацията, коментира още Делян Добрев в предаването "Преди всички".

Работещият вариант е да се приеме законопроектът на ГЕРБ за левчето, да се съберат парите от "Лукойл", които този закон ще ги принуди да внесат, за да се генерират средства за компенсации, обясни в заключение той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Факт
    Абе Добрев, що така загуби делото срещу Елена Йончена??? Май червената журналистка се оказа права за далаверите в Хасково, дето ги вартите ти и твойте роднини до девето коляно.
  • 7
    5
    daskal
    Великолепен наглец! Класика! Сякаш последните 12 години герберската сган не е управлявала държавата, в която няма НИТО ЕДНО свястно нещо! Пълен хаос и безумие във всички сфери! Уредиха роднините и кур.ите си, накрадоха се през фирмите и приятелите си - и сега наглеят!
  • 8
    4
    DFGY
    Спри се бе смотан,гнусен носов латернаджия! И твоята песен е изпята!
  • 10
    3
    Тоя лъже!
    Политическата криза дойде, когато боко-тиквата беше спипан по гол зад ник с презервативи, пищов, и с огромно количество недекларирана валута с неизяснен произход. И снимките му изтекоха по всички европейски медии. В резултат на този огромен скандал гербавите паднаха от власт и дойдоха ПП
  • 7
    2
    Решение
    Политическите кризи ги създава ГЕРБ, защото за да спечелят избори винаги трябва да има кризи, някой друг да е виновен и видите ли те в ролята на месии да ни "спасят". Само че ,част от народа, все още разсъждава и този повтарящ се цирк с измислен хаус, преувеличени кризи, малки нови, уж патриотични партии, които да са златни пръсти в парламентарната, а пък ДПС и БСП врагове , ама гласуват и разпределят имоти в градовете и държавата с тях, а президента и той лош ама им назначава калинките в служебните кабинети и министерства.....вече не хващат декиш . Решението е Бойко , Добрев и други от ГЕРБ да се оттеглят. В момента тези хора и техните зависимости към мафия и Путлер вредят най много на народа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари