Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори

4
Прекрачват се границите, създава се напрежение, но явно Добрев така разбира политиката, каза Лена Бориславова
Прекрачват се границите, създава се напрежение, но явно Добрев така разбира политиката, каза Лена Бориславова

Прекрачват се границите, създава се напрежение, но явно Добрев така разбира политиката, каза Лена Бориславова

Делян Добрев явно има голяма фиксация върху Асен Василев и ваденето на такива непотвърдени слухове, както самият той казва. Не е здравословна такава фиксация, може би трябва да потърси лекарска помощ. Но шегата настрана, каквито и твърдения да има, ние няма какво да се притесняваме. Прекрачват се границите, създава се напрежение, но явно Добрев така разбира политиката“.

Това заяви пред предаването "(О)позиция“ Лена Бориславова от "Продължаваме промяната". Тя смята, че преди избори Делян Добрев винаги изпада в еуфория, няма нищо спешно в темата „Лукойл“ и насроченото извънредно заседание на парламента в петък.

"В проекта, който трябва да се гледа в НС, няма нито буква, нито запетая, свързани с допълнително облагане на „Лукойл, твърди още Бориславова. Според нея размятането на стотинки и левчета са новите "кебапчета", с които ГЕРБ и Делян Добрев иска да печели избори.

"Нямаме основания да се притесняваме от слухове за корупция", казва едно от лицата на „Продължаваме промяната“, цитирано от "СЕГА".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    ГугЛена
    Лено, що не си гледаш бебето Парапетка ( на дедо му Петко ) , а се вреш в неща , които не са за твоето ограничено мозъче. Гледай си парапетите и мине..те !
  • 6
    1
    Пенчева
    Ленче, тои си специалистка по мятането... на минети на водещи политици! Остави икномическите въпроси на по-компетентните от теб, щото таблицата на Делян Добрев разкрива огромната корупционна схема на ПП-ДБ, които освен всичко се изживяват като топ еколози и че едва ли не светът започва от тях, а всъщност са ощетили държавата със суми по-големи, отколкото са кражбите на Делян и ГЕРБ. В случая "Крадецът вика дръжте крадеца", но лошото е, че потърпевши отново са обикновените граждани.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари