Дела трябват, а не думи: Тони Енчев от Русе рисува патриотични графити

3
Така неприветливите, сиви или надраскани места в Русе се освежават и реновират с техните ликове
Така неприветливите, сиви или надраскани места в Русе се освежават и реновират с техните ликове Снимка: стоп - кадър \ Bulgaria On Air

Така неприветливите, сиви или надраскани места в Русе се освежават и реновират с техните ликове

Едно момче се наема да облагороди градската среда, но с патриотични послания под формата на графити. Тони Енчев е студент по журналистика. Той е и един от най-разпознаваемите инфлуенсъри у нас, предава Bulgaria ON Air.

"Още от малък имам интерес да правя всякакъв вид неща, никога не съм се притеснявал от това какво ще кажат хората, как ще ме възприемат. Възпитан съм по такъв начин", споделя Тони Енчев.

Решава да приобщи аудиторията си в проекта "От нас зависи".

"Основната ми цел е да направя така, че децата в родния ми град да растат заобиколени от нашите герои, да познават историята ни", казва младото момче.

Така неприветливите, сиви или надраскани места в Русе се освежават и реновират с ликовете и вечните цитати на Васил Левски и Христо Ботев.

"Повечето хора я приемат присърце, но има и хора, които ме питат защо го правиш, какъв е смисълът, губиш си времето, безсмислено е. Смятам, че това, което правя, има смисъл и никой не може да ме откаже от това нещо, а хората, които ми казват добри думи, мога само да им благодаря", споделя още Тони.

Той се надява, че именно с подобни каузи хората могат да си припомнят колко велик народ сме всъщност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Име
    Абе, айде младежа поне нещо смислено драска. Какво да се каже обаче за безсмислените и грозни цапаници из целия град. А пък за центъра не ми се говори, нито пък за подлезите, вкл. и този на кръговото. Хора, къде живеем? Това България ли е, Европа ли е? Къде сме? Бронкс?! Или някъде...не знам, Либерия може би?! Тия от Общината какво правят по цял ден, начело с Кметя? Аре да вземат да се разходя из града малко, ама така, вкупом, кметя и целия общински съвет...
  • 4
    5
    Франциск
    Нищо против нямам ТикТокърчето, ама да се популяризираш с една и съща дъвка в медиите става малко тривиално. Ясно ми е че 2024 година можеш да си купиш едно микрофонче и да ходиш да се правиш на журналист по улиците, и да вземеш да си продаваш гледанията на бизнеси дето желаят да се популяризират ама все пак... Хората учат журналистика, маркетинг и други специалности за да могат да се реализират. Момчето влиза в медиите с кауза и излиза да продава вайпове Аре у лево, аман от безплодни тарикати.
  • 7
    4
    фена на Путин
    Повечко брадати мухльовци с тъмни очила трябват, които ни за казарма ни за работа ги търси. Да има пари за три енергийни, за пакет електронни цигари и една тортинетка ако им купи баба им от рентата и са в рая.
  • 6
    3
    вгъзраждане
    Баси мангала.
  • 4
    2
    Малиййййй1
    Как да не му счупиш ръчичките на такъв „патриот“? А после да му ги навреш там, където слънце не го е огрявало никога!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари