Дълги опашки от руски автомобили на границата с Грузия

0
В социалните мрежи се създават групи с информация как да бъдe напуснатa държавата
В социалните мрежи се създават групи с информация как да бъдe напуснатa държавата

В социалните мрежи се създават групи с информация как да бъдe напуснатa държавата

Дълги опашки от автомобили с руски табели се извиха на границата между Русия и Грузия след обявената частична военна мобилизация във федерацията, предава Ройтерс. Големи опашки се извиват и при пунктовете с Финландия, предаде bTV.

Военната мобилизация в Русия е първата обявена в страната от Втората световна война насам. В социалните мрежи се създават групи с информация как да бъдат напуснати пределите на държавата.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че съобщенията за изселване на мъже в наборна възраст са преувеличени.

След обявената мобилизация се проведоха и протести, които завършиха с арести от страна на полицията, а задържаните мъже са получавали повиквателните си. Песков уточни, че това не противоречи на закона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Недоумяващ
    Защо не си стоят там, където има газ,ще стоят на топло,ще могат да се къпят когато и колкото искат?Нека някай русофил или путинофил да отговори.А на хората искренно съчувствам и ги съжелявам.
  • 5
    1
    ivo
    ХОРАТА БЯГАТ ПАНИЧЕСКИ ОТ БЕЗУМИЕТО НА ДИКТАТОРА ! ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН НА ВСЯКА ЦЕНА ! СЪС ШИЗОФРЕННИЯ СИ МОЗЪК МОЖЕ ДА ПОДПАЛИ СВЕТА !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари