Дмитрий Песков: Операцията ще бъде доведена докрай, въпреки намесата на НАТО

1
Говорителят на руския президент отбеляза, че за Москва е "значително по-трудно" заради подкрепата, която Алиансът оказва на Киев
Говорителят на руския президент отбеляза, че за Москва е "значително по-трудно" заради подкрепата, която Алиансът оказва на Киев Снимка: Сергей Гунеев / РИА Новости

Говорителят на руския президент отбеляза, че за Москва е "значително по-трудно" заради подкрепата, която Алиансът оказва на Киев

Северноатлантическият алианс де факто се включи в конфликта в Украйна, но това не влияе на целите на Руската федерация”, заяви говорителят на руския президент Дмитрий Песков в неделя по телевизия "Россия-1", предаде БГНЕС, цитирайки ТАСС.

Операцията продължава и ще бъде доведена до край", допълни говорител на Кремъл.

Помощта на НАТО за Украйна значително усложнява ситуацията, но потенциалът на Руската федерация ни позволява да продължим специалната военна операция и в тези условия”, каза още Песков. Той отбеляза, че за Москва е "значително по-трудно" заради подкрепата, която Алиансът оказва на Киев. „Това вероятно изисква наша вътрешна икономическа и друга мобилизация. Едно е режимът в Киев, а друго е потенциалът на НАТО. Това е допълнителна тежест. Но нашият потенциал ни позволява да продължим операцията в тези условия“, подчерта Песков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    русенец
    Песков както винаги е прав - операцията ще бъде доведена до край, независимо от намесата на НАТО и ЦРУ. Путлер постигна това, което нито НАТО, нито ЦРУ успяха - тотална изолация на Империята на злото. До нея останаха само най-видните демокрации в света - Северна Корея, Никарагуа, Беларус и Сирия. От 193 държави, само 4. Браво Песков, браво Путлер. А и понеже е сигурен в успаха на тази мисия, затова и Песков не пуска синчето си на фронта, и без него операцията ще е успешна. Защо да ходи там, на фронта, при обречените.
  • 5
    4
    До 3
    И идоит като теб да го твърди!
  • 2
    3
    До 2:
    Само идиот като теб не знае, че руснакът ВИНАГИ е вземал своето си!
  • 4
    2
    Чукча читател
    Ватенка и потенциал, хаха,. Е това е виц. Тоя на колко промила е бил докато ги е бръщолевил ?
  • -1
    1
    shah
    евроатлантизмът на сащ и западът трябва да бъдат смазани! Да на РУСИЯ! Да на християнските ценности! Не на евроатлантизма=хомосексуализма=зоофилията=лъгъбътизма! Да на расизма!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари