Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Да върнем усмивката на Таня!

2

През какво ли не преминава моето смело момиче!

Виена - 05 01 2013 операция на тазобедрените стави операция която продължи 9 часа днес спомените изплуваха като на кинолента.Болка страх сълзи стоях пред операционната а минутите като че ли бяха спряли сърцето ми кървеше .Умирах оживявах молех се само всичко да е наред излезе сестра която каза че детето ми е изгубило много кръв когато попитах много ли тя отговори екстремнно много като че ли животът спря за мен толкова много исках да разменя живота си за живота на детето ми !Но всичко мина !

И може ли човек след толкова болка да се откаже да спре да се бори -Не няма да спра не може всичко преживяно да е напразно!За това ви моля не ни оставяйте сами в битката ние имаме нужда от вашата помощ!!

Да върнем усмивката на Таня !

Нека поставим начало на една по -щастлива и усмихната година за най-борбеното момиче което му предстоят доста неща през новата година -Фибротомия или така наречена методика на Уйлзибат срязване на мускулни влакна чрез което се дава по-голям обем на движения и по-този начин се спомага за по ефективна рехабилитация и постигане на поставените ни цели чрез нея а те са най вече по голям обем на движения с ръцете и финната моторика.

Фибротомията ще бъде извършена на 31 03 2016 г. в Краков и е на стойност 3 500 евро.

След това ни предстой операция в Виена за корегиране на пръстите на единият крак и операция на едното стъпало на стойнност 13 000 евро след като мине възстановителният период ще ни е нужна интензивна рехабилитация в полската клиника като за 3 седмичен престой са нужни около 5000 евро.

Силно се надявам че и през Новата 2016 ще бъдете до нас!

DMS TANIA на 17777

* PayPal сметка: [email protected] *

Дарителска сметка в ПроКредит Банк IBAN: BG77PRCB92301036576316

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова

Автор: Стоянка Гръкова
(Автор: Стоянка Гръкова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари