"Да, България" си избира европейско политическо семейство

0
Партията се събира на Трета национална конференция
Партията се събира на Трета национална конференция Снимка: Facebook /ДБ

Партията се събира на Трета национална конференция

Партия "Да, България" - една от формациите в ПП - ДБ, се събира днес на Третата си национална конференция. Делегатите ще изберат свое европейско политическо семейство и стратегия за развитието на организацията. Част от членовете поискаха да бъде избран и нов Национален съвет и промени в устава.

Конференцията, заради която преговорите с ГЕРБ - СДС за бъдещото правителство с ротационен премиер Мария Габриел беше отложена за вечерта, ще започне с отчет на председателя на "Да, България" Христо Иванов, съобщава БНР. В закритата част на форума е предвидено делегатите да приемат Политическа декларация за визия и стратегически насоки за дейността на партията , както и да изберат към кое европейско политическо семейство да се присъединят.

От неформалния клуб "9 декември", настояват за избор на нов Национален съвет и промени в устава на партията, който да позволи председателите на местните организации да членуват в Съвета и да се провеждат вътрешни избори. Клубът беше създаден преди две години като вътрешнопартийно неформално обединение и в него членуват Мануела Малеева, проф. Александър Кьосев и др.

Очаква се другите съпредседатели на коалиция ПП - ДБ да уважат форума на "Да, България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Борил
    ДБ са пътници и много скоро ще бъдат вън от политиката.
  • 2
    2
    Мравояд всеядов
    След "мазното турско кафе" семейството на мравояда е ясно. "Всички сте ДПС"
  • 2
    1
    Чшшшшш,
    Ей, хобот, писна ни от хомосексуалисти! Запри се малко, не ви остава много време, пътници сте ВСИЧКИТЕ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари