Д-р Неделя Щонова: Абе, "творци", спрете се! Що за аномална психика може да роди такива лъжи?!

0
Пълно е с дезадаптивни личности около нас, ей!, коментира лекарката появили се слухове по неин адрес
Пълно е с дезадаптивни личности около нас, ей!, коментира лекарката появили се слухове по неин адрес Снимка: Nedelia Shtonova / Facebook

Пълно е с дезадаптивни личности около нас, ей!, коментира лекарката появили се слухове по неин адрес

Д-р Неделя Щонова категорично опроверга плъзналите тези дни слухове, че е била откарана в болница "Пирогов" след тежък побой.

Когато вчера влязла в столичен магазин, продавачките веднага се скупчват около нея. "Много се радваме, че не сте бита, както писаха", надвиквали се една друга те.

"Д-р Щонова, колко е добре, че сте добре. Щото днес на доста места пише, че сте пострадала, че сте в болница и даже има ваши снимки със синини по лицето!", повтаряли продавачките.

"Абе, "творци". Спрете се! Аз съм добре. Що за аномална психика може да роди такива лъжи. И за мен си е научно предизвикателство да поразмисля за личностовите разстройства и психопатологията на човешките начинания, агресия, поведение, падение. Пълно е с дезадаптивни личности около нас, ей! Интересна феноменология. Остани нормален! Остани добър.", коментира чаровната лекарката и специалист по здравословно хранене и живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Oх6
    Кой се интересува от тази куха лейка...прави си реклама...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари