Д-р Гергана Николова: Как е съществувал такъв лукс в болница "Лозенец", срамно е!

1
Как никой не е знаел за този апартамент?, пита общопрактикуващият лекар
Как никой не е знаел за този апартамент?, пита общопрактикуващият лекар Снимка: БГНЕС

Как никой не е знаел за този апартамент?, пита общопрактикуващият лекар

"Доболничната помощ страда заради липса на финанси, а някъде съществува такъв лукс. Срамно е! Как никой не е знаел за този апартамент?" Така общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова коментира скандала, който разтърси бившата правителствена болницаЛозенец”, предава NOVA. Преди дни излязоха наяве ексклузивни кадри на жилище фантом, което се намира на територията на здравното заведение. То е обзаведено скъпо и до момента е било под ключ.

Изключително срамно. Докато има хора, за които се пишат десетки писма, защото не могат да си позволят скъпо изследване ниво доболнична помощ , се отклоняват ужасно много пари от Здравната система. Не се знае кой, защо и как е ползвал. Има една институция в тази държава, която се нарича НАП. Тя може да каже тези средства, които аз съм изразходила имала ли съм ги и откъде”, обясни Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Ivo
    Така е,това са шайката престъпници ГЕРБ,кражби и льжи,измами,прости хора!И пак гласувайте за тях,ще си стоим и без сестри,и без акушерки и без лекари,и няма да ни обслужват качествено и са си прави!
  • 7
    1
    ...........
    Нека някой да понесе наказание за това безобразие!!!!!Вместо да се увеличат заплатите на акушерки и мед.сестри.Ето къде отиват парите-за сараи!!!!!!!Безсрамници!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари