Отпускат 2000 лева помощ на майката, загубила детето си при пожар в Пловдив

0
Жилището и цялата покъщнина са унищожени
Жилището и цялата покъщнина са унищожени Снимка: 24 часа / Архив

Жилището и цялата покъщнина са унищожени

Община Пловдив да отпусне парична помощ от 2000 лв. на жената, чието жилище пламна на 30 август и 8-годишното ѝ дете загина. Предложението за това е на зам.-кмета по социалните дейности Георги Титюков и ще се гласува от общинските съветници на заседанието им на 18 септември, пише вестник "24 ЧАСА".

Пожарът в апартаментът на осмия етаж на ул. "Пере Тошев" 44 избухна по обяд на фаталната дата. Към онзи момент там са били детето и баба му, жената беше настанена в болница, защото беше много обгазена, и към момента още е там. Майката на загиналото момче е настанена във временен център, защото жилището е необитаемо, обясни за Титюков.

Апартаментът е необитаем, дограмата е изгоряла и трябва да бъде сменена преди зимата. Цялата покъщнина също е унищожена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари