Червения пират е задържан

1
Мъжът е заловен в района на Боянските гробища в София
Мъжът е заловен в района на Боянските гробища в София

Мъжът е заловен в района на Боянските гробища в София

От ГДНП са задържали Червения пират, съобщава NOVA.

За него директорът на ГДБОП Явор Серафимов заяви, че стои зад заплахите, отправени към политици, съдии и публични личности.

Червения пират е български гражданин, водещ скитнически начин на живот, който успява да се добере до имейлите на публични лица. Освен това отправя и бомбени заплахи срещу училища. Става въпрос за психически неуравновесен човек, който "следейки новините, намира вариант да отправя заплахи към тези лица".

По информация на МВР мъжът е заплашвал и министъра на образование, съда във Варна и СГП. Един от многобройните сигнали за бомба в столичен търговски център също бил негово дело. За целта Червеният пират използвал различни фалшиви имейли. Открити са 20 имейла със заплахи до Агенция „Митници”.

Червения пират е признал вината си и съдейства на полицията, научи NOVA. Намерени и иззети са двата му телефона, в които са настроени около 10 пощенски кутии, от които са разпращани заплашителните имейли, както до съдия Цариградска, така и до вицепремиера Габриел, образователния министър, директора на СДВР, Агенция „Митници”, съдии и прокурори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Трос
    От ден на ден все по-гями простотии!Тая гавра няма да спре!Не съм и допускал,но тия мошеници ,колкото и да се започвам със всички сили ме бутат към Радев.Това поведение наистина е гавра с държавата!Те все по-дълбоко се окопават!
  • 1
    9
    Крисс
    Какъв народ-Каква държава сме?Щом скитниците ни имат такъв потенциал,знания и умения,какво щеше да се случи,ако с тая работа се беше захванал някой от работещите бедни?Голям късмет имаме.Тоя път ни се размина!
  • 8
    8
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    След "Белия хакер" на Барни Ръбъла, този измислен от Прокурватурата "Червен пират" е още по-голяма гавра с хората! Правят ни на тъпи овце, а всъщност се показват те какви са всички прокурори на Тиквата и Шиши!
  • 9
    7
    мм
    Ама верно за идиоти но вземате хал хабер си няма човека гаранция ,само се замислете колко нормални хора имат идея и контакти на въпросните лица да не говорим за клошар ако е така Бил Гейтс сега милионер ще ги направи работа ще ми предложи а вие господа в парламента всички сте за дърво и ми се струва че е въпрос на не много време пак да се заключите вътре и да викате вадете танковете че ще ни убият ама си го заслужавате!!!
  • 12
    6
    Гражданин
    Тия вече открито се подиграват с нас.Хем скитник,хем следи новините.Като е скитник,откъде взема пари да плаща абонаментни планове,трафик на интернет и т.н.Но явно във всички времена може да се намери лумпен на име Ван Дер Любе.Сега сигурно ще намерят и 9-то джудже,а и калиграф,който пряко волята на бозепочившия "Нотариус" е написал "СС" на клуба му.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари