Вижте кой е Червеният пират

0
"Червения пират" е признал вината си и съдейства на полицията
"Червения пират" е признал вината си и съдейства на полицията Снимка: NOVA

"Червения пират" е признал вината си и съдейства на полицията

В четвъртък вечер полицията задържа "Червения пират", който изпращаше заплахи на съдия Владислава Цариградска, както и на редица политици.

Нова телевизия показа ексклузивна снимка на мъжа.

Преди дни директорът на ГДБОП Явор Серафимов заяви, че мъжът стои зад заплахите, отправени към политици и публични личности, включително съдия Владислава Цариградска.

Очаква се днес полицията да даде повече информация за самоличността му.

"Червения пират" е признал вината си и съдейства на полицията. Намерени и иззети са двата му телефона, в които са настроени около 10 пощенски кутии, от които са разпращани заплашителните имейли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    Гражданин
    А най-после се спрете.Тоя тюфлек от снимката го мързи да диша,ще почне да обикаля и да пуска съобщения.Това неговото скитничество е особенно - видно се пълнее от него.Пък и дрехите едни такива чистички.Сигурно скитниците имат персонална пералня,която носят със себе си.Алековия герой Бай Ганьо е написал в своето многократно преправяно писмо" ..на маймуни ни направихте".Аз малко ще го видоизменя - на маймуни се направихте.Поднасям извинения на всички маймунски видове,дето ги сравнявам с човешките дебили преживяващи на територията,наречена България.
  • 12
    1
    пени
    Кой им вярва на тия голи кратуни преди имаше един Явор сега и тоя е Явор само такива имена стават за началници на боб
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари