Бутан ни е първа писта...

2
Това се получава от власт на калинките......плащаме ние за техните дефицити в образование и интелект
Това се получава от власт на калинките......плащаме ние за техните дефицити в образование и интелект Снимка: Фейсбук

Всичко друго цъфти и връзва, затова България реши да дари 172 500 дози от оная, астразанекската ваксина, на Кралство Бутан. Много благородно, защо само ние да се тровим!

Иначе достойното дело предизвиква в мен въпроси - колко са ни стрували тези ваксини и съхранението им. Или ги съхранявахме в камиони на "Леки", знае ли човек!?! И кой точно некадърник е виновен за поръчката на милиони ваксини, без да се знае реалната необходимост. Да напомня, че Онуй беше поръчало милиони маски от Китай, за милиони евро, които се оказаха напълно негодни. И за излишните респиратори. И за шлемове и какво ли още не....

Само да напомня, че за разхищаване на обществени средства трябва да се търси отговорност. В тази пландемия, правителството на Онуй поръчваше щяло и нещяло, а ние плащахме. Повечето неща дори не се използваха. Май и някакво лекарство Онуй беше поръчало, та сега и то залежава и накрая трябва да се изхвърли.

Това се получава от власт на калинките......плащаме ние за техните дефицити в образование и интелект.

Затова и настоявам незабавно прокуратурата да извърши проверка и да повдигне обвинения срещу виновните политици и длъжностни лица, допуснали най-бедната държава в Европа да дава луди пари за приумиците на един болен психопат!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари