Някой по-умен да ми обясни защо "отпускът" на Буци и разтурянето на НОЩ-ниците съвпаднаха

0
Колкото и вредни да бяха с денонощните си психоатаки и да ни смазваха със статистиките, онези от щаба все пак и поне демонстрираха някакъв контрол върху катастрофата с пандемията
Колкото и вредни да бяха с денонощните си психоатаки и да ни смазваха със статистиките, онези от щаба все пак и поне демонстрираха някакъв контрол върху катастрофата с пандемията Снимка: БГНЕС / Архив

Хайде някой по-умен да ми обясни защо "отпускът" на Буци и разтурянето на НОЩ-ниците съвпаднаха мигом

Колкото и вредни да бяха с денонощните си психоатаки и да ни смазваха със статистиките, онези от щаба все пак и поне демонстрираха някакъв контрол върху катастрофата с пандемията. Че е катастрофа, всички сме наясно, дори и не напълно да вярваме на изнасяните данни. Катастрофа е, защото за управление на кризата изобщо не може и дума да става. Но защо точно сега оставаме без кризисен щаб?

Après moi le déluge! Буда като Мадам дьо Помпадур? Или просто плъх.

Или още по-зловещо - заявка за отмъщение. Дадена няколко пъти в публични послания. И ще има още.

Площадите са тихи и пусти.

Спомнете си онзи полет с фурмите - какво и къде отнесе, и какво донесе. Да беше само това.

Не забравяйте ръкоджобния клатещ се до джипката екземпляр в следизборната нощ и онези "50 като чакали да ви дебнат". И всички други подобни последвали словесни конструкции.

Еуфорията от първия ден на парламента е напразна. Вярно, вдъхна ни надеждата за възраждането на истинския парламентаризъм, но утре? Безнадеждни поклонници сме на символичните действия и знаците, а после - чаша след чаша горчилка на екс.

Този престъпник и цялата му шайка трябва да бъдат наказани. Само си го повтаряме. Гешеф е в друго измерение. Буци е в други граници. Ние сме в примката на собствените си надежди за промяна и вече сме без дъх.

А площадите са пусти.

Вилдан Байрямова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари