Бургас осъмна с транспарант "Смърт за ДПС"

0

Не е ясна целта на инициаторите, поставили саморъчния надпис върху бл.11

Бургас осъмна със саморъчно направен транспарант, на който е изписано "Смърт за ДПС". Ранобудни жители на района забелязали рано тази сутрин големия плакат. Билбордът-самоделка е с огромни размери, а буквите са изписани с черен спрей, видя репортер на Флагман.бг. Той е опънат върху фасадата на блок 11 в бургаския ж.к. "Зорница", очевидно за да се вижда отдалеч.

Мястото е ключово за града, тъй като се намира точно до Кръговото кръстовище до х-л "Мираж" и "Макдрайв", което е изключително оживено. През него минава трафикът от входа на Бургас откъм София  към центъра на града. За основа на транспаранта е използвана реклама, поставена на покрива на 8-етажния блок. Мястото е осветено и привлича погледите. 

Минувачи днес разказваха, че нямат представа как табелата се е озовала там, а коментарите за нея бяха противоречиви. Не е ясно кой и с каква цел е поставил транспаранта. Някои от минувачите го определяха като вандалска проява и ксенофобия, а други се радваха, че все още има будна гражданска съвест, която започва да надига глава.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари