БСП: Днес е началото на края на едно вредно за България управление!

1
Внесохме подписите си срещу управлението, което загроби българското земеделие, погреба българската отбрана, а сега и енергетиката, заяви Георги Свиленски
Внесохме подписите си срещу управлението, което загроби българското земеделие, погреба българската отбрана, а сега и енергетиката, заяви Георги Свиленски Снимка: БСП

Внесохме подписите си срещу управлението, което загроби българското земеделие, погреба българската отбрана, а сега и енергетиката, заяви Георги Свиленски

Днес е началото на края на едно вредно за България управление. Управление, което загроби българското земеделие, погреба българската отбрана, а сега погребва и българската енергетика, управление, което подари ядрените реактори на Белене и така сложи край на възможността България да има ядрена енергетика“. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски, след като социалистите внесоха заедно с „Възраждане“, ИТН и независимия Радостин Василев подписите си за вот на недоверие към правителството.

По думите им вотът на недоверие е заради провал в сектор „Енергетика“. „Колкото по-скоро председателят на НС Росен Желязков свика извънредно заседание – толкова по-бързо ще си отиде това правителство. Конституцията им е дала още 3 дни живот, тъй като по-рано няма как да бъде свикано извънредно заседание за вота. Надявам се в четвъртък всички заедно, вкупом с премиера Денков да напуснат управлението и България да има едно правителство, което да защитава националния интерес и интересите на българските граждани“, заяви Георги Свиленски, цитиран от пресцентъра на партията.

Минути по-късно стана ясно, че председателят на НС ще свика извънредно заседание и дебатите по вота ще бъдат в четвъртък.

По думите на Свиленски управляващите са катастрофирали във всеки един сектор. „Поводи за вотове на недоверие има 26. Но, аз се надявам още първият да успее. Част от народните представители, които се заричаха, че никога няма да се събират и да управляват заедно - да изпълнят обещанията към собствените си избиратели и да подкрепят вота. Това е единствената им индулгенцция, която ще им позволи да излязат с чиста съвест от това Народно събрание“, заяви социалистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    русенец
    А на 29 октомври ще е краят на 4 годишните мъки, наречени управление на либийския недораслек, внукът на убиец, човекът съсипал градът ни. Остават 24 дни до края на Менчо Пилков. Сигурно на 30 октомври ще го намерим скрил се в някои от окопите, направени в целия град от ВиК
  • 8
    2
    Русенец
    Днес е краят на българските нагли и злобни комунисти
  • -5
    1
    Свободен
    Дано това трагично управление си отиде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари