Британци се заканват да спрат да плащат сметките си за газ и ток

0
Масов бойкот на сметките за газ и ток се подготвя в Обединеното Кралство
Масов бойкот на сметките за газ и ток се подготвя в Обединеното Кралство

Зад идеята стои движение за гражданско неподчинение

Масов бойкот на сметките за газ и ток се подготвя в Обединеното Кралство. Зад идеята стои движение за гражданско неподчинение, наречено Дон'т пей Ю Кей" ("Don't pay UK" - "Не си плащай, Обединено кралство" - бел. р.), предаде NOVA

Целта е по този начин да се окаже натиск върху енергийните компании и правителството, за да спре непрестанното покачване на цените на услугите. В противен случай организаторите изчисляват, че до зимата, близо 6,3 милиона домакинства няма да успеят да плащат сметките си.

Датата, обявена за начало на бойкота, е 1 октомври. До този момент над 95 000 души са заявили подкрепата си, но целта на организаторите е техният брой да достигне 1 милион.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Гошо куче лошо
    Някъде има гражданско общество. Някъде няма ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари