Бойкот на сметките за ток и газ организират във Великобритания

0
Целта е по този начин да се окаже натиск върху енергийните компании и правителството, за да спре непрестанното покачване на цените на услугите
Целта е по този начин да се окаже натиск върху енергийните компании и правителството, за да спре непрестанното покачване на цените на услугите Видео: NOVA

В Обединеното Кралство подготвят масов бойкот на сметките за газ и ток

 Зад идеята стои движение за гражданско неподчинение, информира NOVA

Целта е по този начин да се окаже натиск върху енергийните компании и правителството, за да спре непрестанното покачване на цените на услугите. В противен случай организаторите изчисляват, че до зимата, близо 6,3 милиона домакинства няма да успеят да плащат сметките си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    3
    мда
    И аз ще направя бойкот на сметката за газ - ако резидент радеф каже дакупуваме от газпром, слагам бойлерче и ебал съм му майката на резидент радеф.
  • 3
    2
    България
    Онези във англия и да горят на никой не му пука. Това е България. Мислете за България а не за някакви **********
  • 3
    1
    ...
    Ама как семейства от Г-7 , клуба на най-богатите копелдаци на планетата няма да могат да си покриват сметките ???!!!??? значи никакъв Г-7 не може да бъдете щом поданиците ви не могат да си плащат комуналките. представете си сега в разбитата усраина как ще трябва да си ги плащат, там тази зима сигурно ги чака смърт и канибализъм.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари