Борисов: Трябва да се гордеем със строителите ни

0
Типично в негов стил Борисов демонстрира присъствие на духа въпреки скандалите
Типично в негов стил Борисов демонстрира присъствие на духа въпреки скандалите Видео: Бойко Борисов, личен профил

Държавата се тресе от скандали, но премиерът е запазил присъствие на духа 

"Много доволен останах от напредъка в строителството по всички лотове на "Хемус". Огромно количество работа се върши. Трябва да се гордеем с българските строители, които правят невероятни съоръжения"

Така премиерът Бойко Борисов обобщи днешната си обикалка из "Хемус" като качи във Фейсбук сборен клип на видяното, разказва Монитор.

Министър-председателят изкара половината от рождения си ден на магистралата в компанията на финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството. Инспекцията с джипа започна малко след 9 часа.

Борисов разговря и с журналисти, където коментира и последните атаки на укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков и изтеклия запис в някои медии според които на него се чува гласа на премиера.

Министър-председателят коментира и магистрала "Тракия".

"Довършването на магистралата остава основен приоритет на правителство ни. Сигурен съм, че това ще даде страхотен тласък в развитието на цяла Северна България. Активно продължава и строителството по другите важни за страната ни инфраструктурни обекти – „Струма“ и „Европа“, скоростни пътища, газопроводите. Тези проекти ще останат за повече от 100 години и всеки българин ще ги използва", написа Борисов.

От друг пост става ясно, че на прибиране към столицата е проверил и разширението на Околовръстното между "Младост" и началото на АМ "Тракия". "Върви с пълна сила дори и в събота. Съществуващият в момента двулентов път ще бъде реконструиран в шестлентов с 2 локални платна и тротоари. Строителите работят на много високи обороти и могат да приключат с всички дейности преди края на следваща година. Скоро тук ще има нова и модерна инфраструктура, а задръстванията ще са само спомен", коментира премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари