Христо Стоичков: Благодаря ти, господин Борисов, за убавите пътища!

6
Ето как спуках гумата. Кой ще я плаща? Ти ще я плащаш!, възкликна Камата
Ето как спуках гумата. Кой ще я плаща? Ти ще я плащаш!, възкликна Камата Снимка: кадър X / FORZA ELENA GUNCHEVA

Ето как спуках гумата. Кой ще я плаща? Ти ще я плащаш!, възкликна Камата

Носителят на Златната топка Христо Стоичков попадна в неприятна ситуация. Благодарение на висококачественото строителство на инфраструктура, легендарният нападател се оказа с деформирана джанта в следствие на падане в дупка.

Видимо недоволен от инцидента, Стоичков е заснет от свой приятел. “Камата” направи видеообръщение към бившия премиер, който не спира да се хвали колко магистрали е построил.

Благодаря ти, бе, господин Борисов за ” ‘убавите пътища, ‘дето правиш в България! Ето как спуках гумата. Кой ще я плаща? Ти ще я плащаш! Даже ще я сменя сам гумата да не ‘одим да плащаме пари къдет’ ни сменят гумите! Айде, поздрави!”, заяви легендарният футболист, прославил България в цял свят.

Не е ясно каква е идеята на това клипче и доколкото е режисирано или предизвикано наистина от неприятен пътен инцидент. Някои от коментарите под публикацията на профила FORZA ELENA GUNCHEVA, който разпространява видеото, съвсем ясно припомнят, че преди време Стоичков се държеше другояче с Борисов и не беше толкова критичен към него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Някой
    Споко бе,че ти купим една гума от Кауфланд.
  • -1
    4
    фена на Путин
    Този циганин е голям боклук. Борисов няма да я плати а данъците от голямата ми заплата ще я платят. Скапан ритнитопковец. Врътка винтоверт пред някаква циганска джанта. С винтоверт гуми не се развивал, ама манго плюс винтоверт става въртомангоканго. Д'еба и дъртия ти палячо.
  • 11
    3
    хм
    Добре, че лично го изпита на своя гръб,за да се възмутиш най- после и ти, а 12 години си траеше, мълчеше и се прегръщахте...Жалък си...
  • 25
    2
    Възмутен
    Изказал си е мнението по неговия, специфичен начин. За разлика от голяма част от спортистите, творците и интелектуалците, които десетилетия мълчат като мишки, без обществена позиция.
  • 18
    1
    Русенец
    И за десетте години безвремие!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари