Борисов се разбрал с Гешев да РАЗМАЖЕ всичко живо, което цапа

2
ГМР - РАЗМАЗАН КАТО ХЛЕБАРКА
ГМР - РАЗМАЗАН КАТО ХЛЕБАРКА

ГМР - РАЗМАЗАН КАТО ХЛЕБАРКА

Вчера Борисов направи много интересно изказване - бил се разбрал /!?!/ с Гешев да РАЗМАЖЕ всичко живо, което цапа. Като пропускам да анализирам подробно как си позволява министър-председател да се "разбира" с главния прокурор да размазва, да поразсъждаваме върху действието.

Прокуратурата, принципно и извън фантазиите на ГМР, следи за законността, повдига обвинения и поддържа обвиненията в съда. Пак си четох Конституцията и НК и НПК /впрочем, откакто Гешев блесна на прокурорския хоризонт, такова четене на Конституцията и законите не съм правила дори по време на сесии/, и никъде не успях да видя размазване. Явно вече на прокуратурата е вменено задължението да размазва тези, които цапат. За майтапа - ако тръгнеш да размазваш екстременти, мазалото ще стане значително по-голямо, ама нейсе, толкова му е речникът на Мутрата.

Езиковата култура на премиерина ни и на главния прокурор могат да накарат по-чувствителните личности да изпаднат в депресия и суицидни мисли. Особено пък юристите. Терзанията ни напоследък нямат граници, да знаете!!! Но правото не е нещо, което допуска Сульо и Пульо да се гаврят с него. Не може държавата да си позволи подобно отношение към обвинението и законността!

Държавата обвинява, а съдът издава присъда. Която се изпълнява в съответствие със закона, без значение какъв е престъпникът и какво е направил. Ако направим дори крачка встрани от закона, вече не сме правова държава, а мафиотска джунгла, в която дори държавата си прави каквото си поиска, а гражданите са сведени до крепостни.

Всъщност най-много цапа самият ГМР. Където мине, само кал и екстременти остават след него. Та кога да очакваме да бъде размазан!?!

А прокуратурата, вместо да си върши работата, наистина размазва. Като унижава хората и нарушава закона. Само че, ако не успеят напълно да овладеят съдебната система в близко бъдеще, това ще се върне като бумеранг към тях. Защото все още има закони и почтени съдии и юристи! И ЕСПЧ в Страсбург. За съжаление всички ние ще плащаме скудоумието и неграмотността на тези екземпляри!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари