Борислав Сарафов подаде сигнал срещу Гешев

1
В сигнала се съдържат обвинения за три престъпления, извършени от главния прокурор
В сигнала се съдържат обвинения за три престъпления, извършени от главния прокурор Снимка: БГНЕС

В сигнала се съдържат обвинения за три престъпления, извършени от главния прокурор

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов е подал сигнал срещу главния прокурор Иван Гешев. Това потвърдиха от Софийската градска прокуратура, предаде NOVA.

В сигнала се съдържат обвинения за три престъпления, извършени от Гешев, съобщават още от СГП. Те са: извършен незаконен запис на телефонен разговор с члена на ВСС Йордан Стоев; оказване на влияние на наблюдаващия прокурор по делото на „Барселонагейт” и присвояване и длъжностно престъпление на вила в Боровец.

По последния казус на пресконференцията си в понеделник Сарафов заяви: "Това е така наречената „Вила на регентите”, в която са снимани сцени от филма "Тютюн”. Тя към момента е почивна база на служители от прокуратурата на Република България. Но нито един от магистратите няма достъп до нея, тъй като г-н Гешев я е приватизирал за собствено ползване. Г-н Гешев очевидно смята, че притежава институцията прокуратура като своя лична собственост".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Аматъор
    Сарафов е тъп, като галош! Телефона специално техническо средство ли е бе г-н директоре на НСС? Тотална, изначална несъставомерност! Заслужава незабавно да му се повдигне обвинение за набеждаване в престъпление. Прекуя умисъл се извлича от високото му йерархично положение в структурата на ПРБ, което безусловно предполага, че е съзнавал несъставомерността на деянието в което е набедил Гешев но въпреки това го е сторил.
  • 12
    2
    Ха ха
    Сериозни основания да се притеснява за живота си Сарафов :) :) :) Обявено с изявление, което трябваше да чете. ХА ХА ХА ..... Жалка картинка
  • 15
    1
    Аз
    Боклуци сте всички. Досега къде беше бе льольо. Вадете си кирливите ризи, нещастници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари