Полицай загина при терористичен акт в Турция

0
Бомба избухна край полицейски участък в Турция, има жертва и ранени
Бомба избухна край полицейски участък в Турция, има жертва и ранени Снимка: Twitter

Бомба избухна край полицейски участък в Турция, има жертва и ранени

Един полицай загина при експлозия на бомба в близост до полицейски участък в турската провинция Мерсин. При взрива са били ранени трима цивилни граждани и един полицейски служител, съобщи NOVA.

Властите съобщиха, че нападението е извършено от неидентифицирани нападатели в 11 вечерта местно време. Кадри, публикувани в социалните мрежи, показват експлозия, последвана от изстрели.

„Вече е известно коя терористична организация стои зад това“, каза министърът на турското вътрешно министерство Сюлейман Сойлу, цитиран от Анадолската агенция.

Друга бомба, поставена в района на полицейския участък, е била детронирана. Задържан е един въоръжен заподозрян, но местните медии съобщиха, че съучастникът му е успял да избяга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари