Бойко Борисов: Няма да се кандидатирам за премиер

0
ГЕРБ-СДС има вариант и за експертен, и за партиен кабинет
ГЕРБ-СДС има вариант и за експертен, и за партиен кабинет Снимка: БТА

ГЕРБ-СДС има вариант и за експертен, и за партиен кабинет

Няма да бъда кандидат за премиер, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти след края на консултациите при президента Румен Радев, предаде БТА.

Половината парламентарна група на ГЕРБ-СДС са министри и много бързо може да бъде направен проектокабинет, обясни Борисов. ГЕРБ-СДС има вариант и за експертен, и за партиен кабинет. Убеден съм, че най-доброто за България е коалиция между двете най-големи политически сили – ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната – Демократична България“, добави още лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Няма...
    Няма, не искаш да бъдеш премиер, но ти ще дърпаш конците, както го прави Доган с ДПС.Не ти се връзвам, не ни мисли за юрдечки бат,Бойко!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари