Бойко Борисов: Некоалицията е по-успешна от всички служебни правителства

0
След няколко месеца хората ще видят продукта от тази некоалиция
След няколко месеца хората ще видят продукта от тази некоалиция

След няколко месеца хората ще видят продукта от тази некоалиция

"След няколко месеца хората ще видят продукта от тази некоалиция, която макар и трудно, смятам за успешна. По-успешна от всички служебни правителства и други конфигурации, които биха могли да се подреждат", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от село Медвен, област Сливен, цитиран от 24 ЧАСА.

Докато всичко не е договорено, да не се правят изказвания, които впоследствие да се опровергават. Ротацията е чисто технологичен процес. Това е такава дреболия, толкова технически въпрос, че не знам кое ви вълнува в нея.

Ясно казах - вътрешният министър свърши огромна работа по приемането ни в Шенген. С премиера Денков и Мария Габриел, Кирил Петков, ДПС с председател на либералите в Европа свършихме огромна работа. За нито един министър не бих казал каквото и да е било след като сме се разбрали с всички колеги, че много внимателно и непредубедено ще направим анализ. Има министри, които работят добре, други - по-малко добре.

Около 100 млн. лв. от държавния бюджет има за област Сливен. Регионалното министерство работи много активно и се надявам до 10 дни да приемат правилника, по който общините, подавайки проектите си, ще бъдат финансирани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Тоя Глупак Бойко..
    Пак се изпразни неподготвен и дяла чикии на публично място без срам от лъжата и демагогията.Чудя се докога ще има следовници от мазно движение ГЕРБ.Тоя е за психиатър.Патологичен лъжец и мошенник със функция близка до мародер.Непонисим е.Единствено може участва във филм на БНТ или някоя театрална постановка.Доказан талант и артист,призвание е за него.
  • 13
    1
    Ама
    Хвалете ме уста че се посирам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари