Бойко Борисов: Не е коалиция, защото аз и Кирил Петков няма да сме премиери или министри

0
Лидерът на ГЕРБ се включи на живо от стадиона в Пловдив
Лидерът на ГЕРБ се включи на живо от стадиона в Пловдив

Лидерът на ГЕРБ се включи на живо от стадиона в Пловдив

"Не е коалиция. Ако е коалиция, аз и Кирил Петков ще сме премиери или министри", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за споразумението с „Продължаваме Промяната - Демократична България”.

"Както искате го наричайте, аз го наричам отговорно поведение. Съветвам лидерите на ПП и ДБ да не гледат телевизия, докато не съставят правителство", каза още той. "Имената на министрите не зависят от мен, а от Мария Габриел.Тя има 100% правата да подготви кабинет".

"На 10-ти юни свършват парите за заплати. След 9 месеца сигурно ще цъфнат налъмите в Пловдив". Така Борисов отговори на репортерски въпрос за бюджета и новото правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари