Бойко Борисов мълчи за смъртта на Милен Цветков

18
Стотици хиляди българи изразяват своите съболезнования, но не и премиерът на България
Стотици хиляди българи изразяват своите съболезнования, но не и премиерът на България

Вчера, докато част от полицията "претърсва" градинки и паркове в столицата - да не би някой да седне там на пейка или пък не си сложил маската, а другата част от полицията е завардила София - да не би някой да влезе или излезе в/от нея, пияни и дрогирани вилнеят убиват по пътищата. От един такъв беше убит Милен Цветков! Кой е виновен ли?! Косвено виновен е шефът на цялата изпълнителна власт в България, а всичко останало е следствие от некадърно му управление на държавата.

Вече близо 24 часа цяла България говори за убийството на журналиста Милен Цветков от дрогиран младеж на пътя, който се вряза в неговия автомобил до мол в София на връх Великден. Стотици хиляди българи пишат за това във Фейсбук и изразяват своите съболезнования. Единствено премиерът на България Бойко Борисов мълчи. Няма и ред за Милен Цветков на профилната му страницата във Фейсбук, от която предимно се хвали и самоизтъква, пише Liberta.bg

Иначе в края на януари на 2020 г. Борисов побърза да изпрати съболезнователна телеграма на своя ортак Ердоган по повод земетресението в Южна Турция.

Последната публикация в профила на Борисов

Но какво друго може да се очаква от премиер, който нарича репортерите в България "мисирки"?! Изглежда за Борисов всички, които не го словославят и не галят болното му его, са врагове.

Не е тайна, че Милен Цветков буквално изкриви Бойко Борисов в първия му премиерски мандат в ефир, за което се смята, че журналистът е свален от екран, а след това трудно намира за дълго работа в големите телевизии.

Докато изглежда, че премиерът Борисов скрил след убийството на Милен Цветков, от прессекретариата на държавния глава Румен Радев съобщиха, че президентът изразява своите съболезнования на семейството, близките и колегите на журналиста Милен Цветков.

"Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската журналистика. Той ще бъде запомнен като непримирима личност с характер, който правеше и журналистика с характер, близка до зрителите и неподвластна на интересите на силните на деня. В професионалния си път Милен Цветков демонстрираше критичен подход, защитаваше позициите си и гражданския интерес, независимо от трудностите“, заявява президентът Румен Радев по повод убийството на журналиста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари