БОЕЦ: Блокираме Съдебната палата и няма да пускаме Гешев вътре

2
Да си събира боклуците и да си заминава! Търпението ни се изчерпа, посочват от гражданското движение
Да си събира боклуците и да си заминава! Търпението ни се изчерпа, посочват от гражданското движение

"Демократична България" ни подкрепя, очакваме отговор от ИТН и "Изправи се! Мутри вън!", твърдят от сдружението

Сдружение "БОЕЦ" ще блокира от сряда всички входове на столичната Съдебна палата и няма да допуска влизането на главния прокурор Иван Гешев вътре. Това обяви организацията на своята страница във Фейсбук

От сряда, 09.06.21 г. от 08.30 ч. БОЕЦ обявяваме ежедневна блокада на всички входове на Съдебната палата под наслов „ГЕШЕВ ВЪН!”, пишат от сдружението. Оттам твърдят и че няма да пречат на гражданите и на дейността на институциите, но няма да допуснат повече Гешев в Съдебната палата. 

"Да си заминава, да си събира боклуците, чекмеджетата и пачките и да заминава в зайчарника, в сараите, в хотел Берлин, или където си иска. Но повече няма място в съдебната палата, освен, като арестант. Търпението ни се изчерпа.", пишат от гражданското движение.

"Към момента подкрепа за акцията и блокадата са заявили Обединение "Демократична България" и Инициатива "Правосъдие за всеки", очакваме отговор и от коалиция "Изправи се! Мутри вън!" и партия "Има такъв народ"!", посочват от "БОЕЦ".

Преди дни съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов обяви загадъчно в "Лице в лице" по Би Ти Ви, че "БОЕЦ" готвят действия срещу Иван Гешев и че те ги подкрепят. Тогава той не конкретизира какво предстои.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари