Прокурори и следователи излизат на протест заради покушението срещу Иван Гешев

0
Той ще бъде утре в 11:00 часа пред съдебните палати в цялата страна
Той ще бъде утре в 11:00 часа пред съдебните палати в цялата страна Снимка: БГНЕС

Той ще бъде утре в 11:00 часа пред съдебните палати в цялата страна

Прокурорите били решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни атаки от страна на политици, икономически кръгове и адвокатските среди.

Прокурори, следователи и съдебни служители излизат на протест пред съдебните палати в цялата страна заради атентата срещу Иван Гешев утре в 11:00 часа, информира 24 ЧАСА.

Още в понеделник следобед, докато информацията за неуспешното покушение срещу Иван Гешев светкавично обиколи медиите, магистрати спонтанно са решили да изразят своята непримиримост срещу невижданата по своята дързост и размери атака срещу правосъдието и националната сигурност.

Магистратите и служители от прокуратурата и следствието ще демонстрират от 11:00 часа във вторник, както в подкрепа на главния прокурор, а така също и за да покажат своята единност срещу опитите да бъдат сплашени, както мнозина от тях са разчели неуспешния атентат срещу Гешев.

Прокурорите били решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни атаки от страна на политици, икономически кръгове и адвокатските среди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    123
    Ясно. Постановката е пълна. Щом неговите марионетки се ежат.
  • 6
    4
    до 3
    Не, аз издържам прокурори и други некадърници. А ти защо не вземеш да се подпалиш на мегдана в знак на протест срещу каквото си пожелаеш?:)
  • -3
    3
    До 2
    А, ти подари ли годишната си заплата на някой детски дом?
  • 12
    2
    русенец
    Ако прокурорите си вършеха работата, нямаше да го има и този атентат. Но затова пък са царе на безсмислените показни акции. Защо някой от вас не се запали в знак на протест или да подари годишната си заплата на някой детски дом?
  • 16
    1
    Ф16
    Като не ви харесва работата -сменете я.Търсят се бармани ,шивачки и шофьори
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари