Близо 700 души се включиха в конкурс, посветен на водата

0

Рекорден брой участници се включиха в Международния конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата, съобщиха организаторите на събитието от Младежкия дом.

Свои творби за тазгодишното издание изпратиха над 680 автори от България и от 12 държави от три континента. Така дванадесетият конкурс, организиран от ОМД-Русе и ВиКРусе, се оказа най-успешният досега и доказа, че повишава своята популярност с всяка измината година.

Всички материали бяха посветени на темата „Вода за всички”, а с най-добрите от тях беше подредена експозиция. В награждаването на победителите на 22 март участваха управителят на ВиК Русе инженер Сава Савов, Ирена Петрова - директор на дирекция „Образование и култура“ към Община Русе, Красимира Николаева-директор на Младежкия дом, Мариан Савов - директор на ОП „Русе Арт“, Росица Георгиева - директор на Регионално управление на образованието.

Съставите на ОМД - балет „Импулс“, ФТС „Зора“, Мажоретен състав „Екстрийм“ и вокална група „Приста“, поздравиха присъстващите със своите изпълнения.

Резултатите от класирането са обявени на фейсбук профила на Младежкия дом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари