Близки издирват 13-годишната Радостина

16

Момичето е избягало от вкъщи, след като родителите ѝ се скарали

13-годишно момиче е изчезнало в Сливен.

За това сигнализират нейни близки в социалната мрежа.

По думите им Радостина е избягала от вкъщи, след като родителите ѝ се скарали. Те твърдят, че тийнейджърката е опитала да хване таксита за София, но шофьорите ѝ отказвали.

Момичето не се е прибирало в дома си от вчера по обяд. Облечена е с жълто яке, светло сини дънки и носи малка червена раница.

Това момиче е моя племенница. Моля, ако някой я види, да ми се обади на тел. 0876577441“, пише Кати Ангелова, предаде Glasnews.

"Изгуби се момичето спешно се търси ако някой я види нека се обади 0892324122", пишат и във Фейсбук групата "Родени в Сливен".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Доган от маалата
    Приженило и се е.На нейната възраст вече трябва да е с чавета.
  • 13
    2
    Кольо
    Сливен?! Без много чудене.....Сега ще се хвърлят едни пари за издирване и след мяколко дена ще я намерят при гаджето й в друго селище! Тия номера са толкова познати. И забележете - не е отишла за хляб и изчезнала, ами се ядпсала и тряснала вратата....
  • 15
    1
    Споко, бе!
    Лилавата хлебарка ще се завърне вкъщи като огладнее. Вероятно и ще е бременна, както повеляват традициите на този етнос.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари