Близък на родителите на убитата Ани разказва в ефир потресаваща история!

0
Съседката на семейството посочва още, че майката на Ани, докато е носила детето си, е проституирала и показвала корема си
Съседката на семейството посочва още, че майката на Ани, докато е носила детето си, е проституирала и показвала корема си Видео: Нова ТВ

Екип на "Комбина” успя да се срещне с човек, живял заедно със семейството на жестоко убитата в Гърция 4-годишна Ани. За тежкото престъпление обвиняем е бащата Станислав.

Близък до семейството разказва пред Мария Йотова как Станислав системно е биел майкатана убитото дете и как двамата редовно употребявали дрога и алкохол.

Арестуваният за убийството на 4-годишната Ани е ритал в корема майката на детето си, предаде Нова ТВ. Жена, която се представи за близка на родителите на загиналото трагично в Гърция дете, разказва в ефир как Станислав е мислил, че половинката му носи чуждо дете.

Съседката на семейството посочва още, че майката на Ани, докато е носила детето си, е проституирала и показвала корема си. "Сексът с бременни в Гърция се плаща добре", каза българката, която бе включена в ефир.

Близката до семейството също посочи пред медията, че Станислав пиел алкохол в големи количества и взимал наркотици.

Какви хора са родителите на убитото дете – разберете във видеото.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари