Бизнесменът, пребил работничка заради секс: Тя така си беше, не съм я докосвал

0

Хотелиерът и собственик на верига от магазини Димитър Николов-Джонито, който беше обвинен от негова работничка, че е упражнявал върху нея сексуален тормоз, твърди, че някой друг я е пребил.

В покъртителен разказ от болницата в Бургас 24-годишната красавица Йорданка Минчева разкри как в продължение на седмици Джонито й предлагал секс и я опипвал. Когато накрая отказала и напуснала, той я пребил. В момента момичето се лекува от нанесените травми в болницата. Бизнесменът отрича да е докосвал Йорданка.

Тя много добре знае, че видеокамери няма и затова лъже. Тя си дойде обезобразена на работа, не сме я били ние, наркоманка е“, твърди той пред „Флагман”. От Фейсбук профила му обаче става ясно, че все пак бой е имало и то не малък. С други приятели, също бизнесмени, той влиза в любопитен диалог.

„Удри”, го съветват те, а той отговаря: „Днес даже се и бихме с дрогираната ми работничка, ужас!” „Грабвай гьостерицата с повече чепове и върти яко. Да е.а и изметта им жалка”, пише друг приятел на бизнесмена.

След като историята на Йорданка стана публична, Джонито е изтрил поста си.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари