"Бизнесът" на Община Русе процъфтява

1

Ако се чудите как да бъдете по-ефективни при липса на клиенти, може да вземете пример от Община Русе.

Както вече знаете, Община Русе превърна и площад "Дунав" в платен паркинг. Сега ежедневно може да видите, че площадът е абсолютно празен. Ако си мислите, че причина за това е ново метро или подобряване на градския транспорт в Русе, огледайте се пак и ще забележете, че няма такова животно. По-скоро хората не искат да плащат за нещо, което винаги е било публична собственост.

Въпросът тук е как Община Русе може да печели пари с този празен паркинг? Мислите ли, че това е невъзможно?

Общинско предприятие "Комунални дейности" доказа, че няма невъзможни неща. Те имат стратегия, с която да глобяват шофьорите спрели около празния паркинг.

Един русенец решава да спре за 5 минути до платения паркинг, но прави грешката да настъпи маркировката на две от паркоместата. Служителката на Община Русе, която няма много работа, решава че е по-добре е да глобят ГОЛЕМИЯ нарушител, като му поставят глоба, защото спрял на две места.

Очевидец на ситуацията пита въпросната служителка защо се занимават с този автомобил.

"Не виждате ли, че паркингът е абсолютно празен и този автомобил не пречи на никого?". А напористата служителка отговаря, че има правила и те трябва да се спазват.

"Там има един нарушител и един, който се прави на гражданин", така служителката впоследствие описва шофьора, заварил колата си закопчана със скоба и русенеца, който станал свидетел на тази ситуация.

Внимавайте къде паркирате, защото ОП "Комунални дейности" дебне от всеки ъгъл. Ако не искате да бъдете "клиент" на Община Русе, то тогава може да бъдете глобен.

Важното е да няма празно и бизнесът да цъфти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари